من هفته ۳۶ بارداری هستم از ۲۱ مهر انقباض گرفتم و درد پریودی تقریبا منظم هر ۱۰ دقیقه بیشتر انقباض بود ..رفتم بیمارستان نوار قلب دادم درد افتاده بود ولی کم بود گفتن اگ زیاد شد باز برم ..معاینمم کردن ولی نگفتم بازه یا بسته..بعد الان از فردای اون روز انقباضای شدید دارم و زیرشکمم خیلی درد میکنه اسهالم شدم..شکمم اومده پایین حس میکنم..ن میتونم روپهلو بخوابم ن راحت پاشمو بشینم ن درست راه برم..همشم دردش میزنه به مقعد و واژنم...ممکنه فازه اول زایمانم شروع شده باشه؟
اگ مقدماتش باشه ک به احتمال زیاد هست یکی دوهفته دیگ زایمان میکنم؟
والا زمانش معلوم نیست ولی من خودم رفتم معاینه دکتر گفت اوضات خیلی بده و اصلا نرم نشده دهانه رحمت بچمم خوب پایین نبود ولی دو روز بعد همین حرف زایمان کردم البته با پارگی کیسه اب رفتم بد دردا شروع شد
انقد تجارب همه متفاوته معلوم نمیشه ولی در کل نشانه ها ینی بدنت داره اماده میشه دیگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره بادوش آب گرم بهتر میشه ولی باز میگیره ول میکنه پس من فردا میرم ببینم متخصصه چی میگ مرسی گلم
دکتر اگه وارد باشه فوری میفهمه من حتی وزن بچه مو سونو گفت دو و نهصد ولی دکترم تا معاینه کرد گفت سه و جهارصد پونصد و دقیقا سه و پونصد و هفتاد بود. با معاینه میاد دستشون چه خبره. نگران نباش اگه زایمان اولته یهویی نمیشی من سومی را باردارم میترسم تو ماشین بیاد دنیا الان بیست و نه هفته و دوروزم
ن نخور شاید اصن وقتش نباشه روز قبلش گفتن اصن رحمت ن باز شده ن نرم.فرداش معاینه کردن دوسانت باز شده بود بزار وقتش دردا اینقد تندتندمیاد خودت میدوی بیمارستان
دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔