من هفته ۳۶ بارداری هستم از ۲۱ مهر انقباض گرفتم و درد پریودی تقریبا منظم هر ۱۰ دقیقه بیشتر انقباض بود ..رفتم بیمارستان نوار قلب دادم درد افتاده بود ولی کم بود گفتن اگ زیاد شد باز برم ..معاینمم کردن ولی نگفتم بازه یا بسته..بعد الان از فردای اون روز انقباضای شدید دارم و زیرشکمم خیلی درد میکنه اسهالم شدم..شکمم اومده پایین حس میکنم..ن میتونم روپهلو بخوابم ن راحت پاشمو بشینم ن درست راه برم..همشم دردش میزنه به مقعد و واژنم...ممکنه فازه اول زایمانم شروع شده باشه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوش بحالت من سر اولی خیلی تحرک داشتم سر این بخاطر دیسک کمر همش دراز کشم میترسم اذیت بشم ...
من سر هیچ کدوم تحرک و پیاده روی نداشتم اصلا. حتی موقع زایمان توپ دادن گفتن بشین روش نتونستم. ولی زایمانهام سخت نبود، دوساعت درد شدید و تمام. افرادی میشناسم ده بیست ساعت طول داشته. نگران نباش
اتفاقا من بارداری دحترم بی نظیر بود. بدون کوچکترین ناراحتی. قدیما تمام چیزای بد را به بارداری دختر ربط میدادن ازبس پسر پرست بودن والا من سر پسرام خیلی بیشتر اذیت شدم. زایمانم هرچی بگذره راحت تر میشه، دردش همونه ها ولی مثلا برای اولی دوساعت بوده دومی میشه یک ساعت و نیم و زودتر دهانه رحم باز میشه