2777
2789
عنوان

خانمایی ک طبیعی زایمان کردن بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 63 پست
الان تو شکمم همش صدا میده پاهامم نمیتونم تکون بدم هرطرفی میچرخم درد دارم اگ  باشه پس نمیخورم🥺

استرس نداشته باش هرچند دست خودت نیس ولی این لحظه ها نهایت استفاده رو بکن بعدش خواب نمیزاره برات وروجک

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس نداشته باش هرچند دست خودت نیس ولی این لحظه ها نهایت استفاده رو بکن بعدش خواب نمیزاره برات وروج ...

اصلا استرس ندارم درده اذیتم میزنه به رون پام راه رفتنم سخت شده خواب ندارم دوست دارم زار بزنم

منم باردارم بارداری سوم... خدا کمکمون منه. من زایمان دومم خیلی کوتاه بود دوساعت کل دردام شد و با زور ...

خوش بحالت 

من سر اولی خیلی تحرک داشتم سر این بخاطر دیسک کمر همش دراز کشم میترسم اذیت بشم 

البته اونم خدارو شکر 6 ساعت بیشتر نشد ولی چون میفتم رو تهوع سریع قوای بدنیم از دست میره طولانی بشه میترسم اصلا نمیخام سز بشم 

اصلا استرس ندارم درده اذیتم میزنه به رون پام راه رفتنم سخت شده خواب ندارم دوست دارم زار بزنم

عزیزم یه ذره دیگه تحمل کن به سلامتی تموم میشه یعنی بعد زایمان یه احساس خوبی داریا با هیچی قابله مقایسه نیست

خوش بحالت  من سر اولی خیلی تحرک داشتم سر این بخاطر دیسک کمر همش دراز کشم میترسم اذیت بشم  ...

من سر هیچ کدوم تحرک و پیاده روی نداشتم اصلا. حتی موقع زایمان توپ دادن گفتن بشین روش نتونستم. ولی زایمانهام سخت نبود، دوساعت درد شدید و تمام. افرادی میشناسم ده بیست ساعت طول داشته. نگران نباش

عزیزم یه ذره دیگه تحمل کن به سلامتی تموم میشه یعنی بعد زایمان یه احساس خوبی داریا با هیچی قابله مقای ...

ایشاالله

من تا ۳۰ هفتم هیچ مشکلی نداشتم تا وارد ماهه ۸ شدم شروع شد😪😪😪😪خداکنه به خیر بگذرونم دعام کنین🥺🥺🥺❤️

اولی دختر شش ساله دومی پسر سه ساله سومی هم توراهیه پسره

ای جانم خدا حفظشون کنه.اینکه میگن ویار دختر سخته وبارداری وزایمانش سختتر درسته یاحرف مامان بزرگاس

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
ای جانم خدا حفظشون کنه.اینکه میگن ویار دختر سخته وبارداری وزایمانش سختتر درسته یاحرف مامان بزرگاس

اتفاقا من بارداری دحترم بی نظیر بود. بدون کوچکترین ناراحتی. قدیما تمام چیزای بد را به بارداری دختر ربط میدادن ازبس پسر پرست بودن والا من سر پسرام خیلی بیشتر اذیت شدم. زایمانم هرچی بگذره راحت تر میشه، دردش همونه ها ولی مثلا برای اولی دوساعت بوده دومی میشه یک ساعت و نیم و زودتر دهانه رحم باز میشه

من سر دومی که پسره خیلی بیشتر دارم اذیت میشم 

حالا بعضیا که پسر دوستن میگن پسر ناز داره   

من دوستم میگفت ویار بخاطر سردی معدست و من درمان کردم خیلی بهتر شدم حالا نمیدونم واقعا علت اینه یا ژنتیکه

من سر دومی که پسره خیلی بیشتر دارم اذیت میشم  حالا بعضیا که پسر دوستن میگن پسر ناز داره   ...

اصلاح مزاج خیلی موثره، من سر هیچ کدوم ویار نداشتم درحد حالت تهوع خفیف سر سومی و اولی داشتم اونم میگم خیلی خفیف 

اصلاح مزاج خیلی موثره، من سر هیچ کدوم ویار نداشتم درحد حالت تهوع خفیف سر سومی و اولی داشتم اونم میگم ...

زایمانت کی هست منو دعا کن من بچه زیاد دوس دارم ولی ویلرام خیلی سنگینه 

زایمانت کی هست منو دعا کن من بچه زیاد دوس دارم ولی ویلرام خیلی سنگینه 

ده دی ولی احتمالا زودتر میاد، محتاجم به دعا، اگه میخوای داروی مرکب یک یا مرکب دو دقیق نمیدونم مال اقای تبریزیانه سرچ کنی میاد برای ویار همه میگن عالیه