2777
2789
عنوان

خانمایی ک طبیعی زایمان کردن بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 63 پست

سلام باید حتما نرمی و بازی دهانه رحم را میپرسیدی فردا حتما برو دکترت معاینه بشو بپرس چند سانت باز شده و چند درصد نرم شده. اسهال از علائم زایمانه. ولی درد زایمان به هیچ وجه قابل کم شدن نیست ساعت به ساعت شدید میشه اگه یکنواخته شاید ماه درده، ازین جهت که بارداری حداقل سی و هفت هفته باید بشه فعلا بهت نگفتن بیا بستری شو 

من یه هفته درد پریودی ولگن داشتم رفتم گفتن زوده سه هفته مونده یه سونو نوشتن اونام گفتن زوده ۲۰روز مونده ولی فرداش بادردای منظم بیدارشدم وتا۹شب زایمان کردم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام باید حتما نرمی و بازی دهانه رحم را میپرسیدی فردا حتما برو دکترت معاینه بشو بپرس چند سانت باز شد ...

پرسیدم چشاشو چپ کرد رفت😪اصلا دکترم تو یسالی ک همش میرم پیشش یبارم معاینم نکرده نمیدونم چرا اصلا😐اصلا کم نمیشه شدتش بیشتر شده همش تو خواب درد دارم ولی انقباضو درده همش..ن فقط گفتن دردت زیاد شد بیا منم فردا میرم ببینم چی میگن

الان زوده بخواد بیاد آره؟وزنش ۳کیلوعه

من یه هفته درد پریودی ولگن داشتم رفتم گفتن زوده سه هفته مونده یه سونو نوشتن اونام گفتن زوده ۲۰روز مو ...

احتمالا منم هفته دیگ زایمان کنم🥺😪چن هفته بودی شما؟

من برای پسرم که بچه دوممه دوروز قبل زایمان دردهای خفیف ولی یکم منظم دتشتم رفتم ان اس تی دادم گفتند نه انقباض نیس. دورپز بعد رفتم ویزیت دکتر خودم و معاینه شدم و پنج شش سانت بودم و راهی ربیمارستان شدم از همونجا. اون دردها مقدمه بوده و من نمیدونستم. هشیار باش 

من سر دخترم خیلی ماه درد داشتم حتی وقتی شوعرم میخاس بره مساافرت دردا یه نظمی گرفت  ولی منطم نب ...

اگ مقدماتش باشه ک به احتمال زیاد هست یکی دوهفته دیگ زایمان میکنم؟

من برای پسرم که بچه دوممه دوروز قبل زایمان دردهای خفیف ولی یکم منظم دتشتم رفتم ان اس تی دادم گفتند ن ...

پس فردا میرم بیمارستان

ممکنه درده روده ها باشه؟

شوهرم میگ برو بیمارستان زایمان کن ولی خیلی زوده میترسم

احتمالا منم هفته دیگ زایمان کنم🥺😪چن هفته بودی شما؟

چون بچه کوچیک بود طبق سونوی اخر۳۷ هفته ولی باسونو اول حساب کردن۳۸ هفته وچندروز

پرسیدم چشاشو چپ کرد رفت😪اصلا دکترم تو یسالی ک همش میرم پیشش یبارم معاینم نکرده نمیدونم چرا اصلا😐اص ...

ببین اگه بیمارستان نزدیک خونه تونه تا زمانی فاصله دردات هر پنج دقیقه نشد نرو اصلا، من بیمارستانم یکساعت و نیم فاصله داره واسه همین با اولین درد باید راهی میشدم 

پس فردا میرم بیمارستان ممکنه درده روده ها باشه؟ شوهرم میگ برو بیمارستان زایمان کن ولی خیلی زوده می ...

نه روده مگه درد میده، درد زایمان مثل پریوده همون ناحیه زیر شکم و لگنه و گرفتن و ول کردنه و منظمه و با هیچ دارویی فروکش نمیکنه با دوش آب گرم کنترل کن فعلا

چون بچه کوچیک بود طبق سونوی اخر۳۷ هفته ولی باسونو اول حساب کردن۳۸ هفته وچندروز

مرسی گلم

من طبق آخرین سونو ۳۶ هفته و ۴ روزم طبق پریودیم و سونو اول ۳۵ هفته و ۴ روز

ببین اگه بیمارستان نزدیک خونه تونه تا زمانی فاصله دردات هر پنج دقیقه نشد نرو اصلا، من بیمارستانم یکس ...

ویییی یاد زایمانم افتادم الانم باردارم ینی دووم میارم😁

نه روده مگه درد میده، درد زایمان مثل پریوده همون ناحیه زیر شکم و لگنه و گرفتن و ول کردنه و منظمه و ب ...

آره بادوش آب گرم بهتر میشه ولی باز میگیره ول میکنه

پس من فردا میرم ببینم متخصصه چی میگ

مرسی گلم

پس فردا میرم بیمارستان ممکنه درده روده ها باشه؟ شوهرم میگ برو بیمارستان زایمان کن ولی خیلی زوده می ...

زود بری انقدر انگولکت میکنن و خسته ات میکنن و اخرشم سرم فشار میزنن که زایمانت میشه خاطره تلخ.  فقط هشیار باش فاصله دردها را بنویس اگه لکه دیدی به دکتر زنک بزن و اگه کیسه آبت پاره شد و شفاف نبود بدو بیمارستان، اگه شفاف بود طوری نیست اروم اروم حاضر شو برو