2777
2789
عنوان

قرص های اعصاب و روان

103 بازدید | 13 پست

بچها من به دلیل پنیک های شبانه و استرس های خیلی زیاد دکتر روانپزشکم بهم قرص اسنترا و لوزارپام داده 

الان چند جا توی اکسپلور و اینستا خوندم میگن بعد ی مدت به کل احساسات تو از دست میدی و کلا هیچ حسی دیگه نداری و فلان ، الان بدتر استرس گرفتم و میترسم 

واقعا همچین چیزی میشه؟؟؟

گلم مواردی ک تو اینستا میبینی

برای افرادیه که خودسرانه میخورن

یا دیگ از تحت نظر پزشک خارج شدن مدت خیلیییی طولانی دارن مصرف میکنن

شما در یک دوره کوتاه مدت

دارو درست داده بشه

عوارض اینطوری نمیبینی

پس دارو رو مصرف کن اگر حملات پنیکت اونقدری شدیده که تراپی خالی جوابگو نیست

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

نه بابا من اسنترا خوردم. حین مصرف یکم نسبت به افکار ازاردهنده ات بی حس میشی. مثلا اون فکرا یا به ذهنت نمیان. یا اگر بیان احساساتت را تحریک نمیکنه. 

نه اینکه احساساتت بمیره کلا... مثلا اگر وسواسی بودی، فکر های وسواسی دیگه مضطربت نمیکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم مواردی ک تو اینستا میبینیبرای افرادیه که خودسرانه میخورنیا دیگ از تحت نظر پزشک خارج شدن مدت خیلی ...

نه فقط شبا پنیک میکردم یه هفته کناره دارو میخورم ولی خونده بودم این قرصا عوارض داره دیگه آدم حس نداره بدتر میشه 

الان استرسم برگشت

نه احساساتت رو از دست نمیدی من از خدامه احساساتمو از دست بدم ولی ندادم فقط نمیذاره مغز خیلی زیاد فکر کنه و تو بهر جزییات بره که دچار استرس بشه مثلا تو هر خاطره یا مشکل یا احساسی بهت دست میده انگار ازت خیلی دوره واسه همین زیاد نگرانش نمیشی نمیدونم توصیفم قابل درک بود یا نه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
نه بابا من اسنترا خوردم. حین مصرف یکم نسبت به افکار ازاردهنده ات بی حس میشی. مثلا اون فکرا یا به ذهن ...

بهم داد بخاطر اینکه انقد یک تایمی استرس کشیدم بدنم استرس رو به درد فیزیکی تبدیل کرده بود بعد پنیک دست و پاهام شل میشد الآنم بخاطر همین بی حسی و سستی دست و پام داد

نه احساساتت رو از دست نمیدی من از خدامه احساساتمو از دست بدم ولی ندادم فقط نمیذاره مغز خیلی زیاد فکر ...

بعد و تایمی از مصرف اروم می‌کنه ادمو؟ من از شنبه این هفته شروع کردم البته اول ¼ خوردم از دیشب ½ میخورم

نه فقط شبا پنیک میکردم یه هفته کناره دارو میخورم ولی خونده بودم این قرصا عوارض داره دیگه آدم حس ندار ...

دارو هارو به هیچ عنوان سرچ نزن و در موردش تحقیق نکن

چون راجع به داروهای اعصاب تحقیقت به هیچ جا نمیرسه

مثلا میبینی دارو صرع رو دارن به یکی میدن

نمیخوره میگه مگه صرع دارم!؟

عارضه هاش هم خیلیا میگن

برا ویو گرفتن

و اینکه اگر واقعیه هشدار باشه برای کسایی که خودسرانه میخورن

دارو رو ادامه بده

استرسی نداشته باش

شما قراره مدت کوتاه بخوری

توی مدت کوتاه که تحت نظر هستید چنین چیزایی نمیشه

عارضه ایی باشه عوض میکنه پزشکتون

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بهم داد بخاطر اینکه انقد یک تایمی استرس کشیدم بدنم استرس رو به درد فیزیکی تبدیل کرده بود بعد پنیک دس ...

استفاده کن عزیزم. هیچیت نمیشه. من اونموقع که تراپی میرفتم میگفت خارج از کشور داروهایی مثل اسنترا، بدون نسخه پزشک میشه خرید چون انسان جامعه امروز ، نیاز داره که مصرف کنه.

بعد و تایمی از مصرف اروم می‌کنه ادمو؟ من از شنبه این هفته شروع کردم البته اول ¼ خوردم از دیشب ½ میخو ...

من اسنترا تا حالا نخورد لورازپامم رو من تاثیر نداره آلپرازولام و کلونازپام روم تاثیر داره بعد از ربع ساعت تاثیر میذاره نمیخواد چند وقت بخوری تا بعد تاثیر بذاره ولی میگن خوب نیست نمیدونم دیگه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...