2777
2789

وقتی از بعضی از خانم های متاهل که توی زندگی مشترک به مشکل برخوردند می پرسیم چرا با این آدم ازدواج کردی؟ جواب میدن آخه قبل از ازدواج خیلی خوب بود، بعدا اینطوری شد. 

فکر می کنید واقعا همچین چیزی امکان پذیره؟ یا این خانم‌ها در مدت آشنایی به علائم هشداردهنده توجه نکردند؟ 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نشونه هایی که می دیدن خیلی ظریف بوده

به اون واضحی که بعدا توی زندگی هست 

ندیدن 

یا بهتره بگیم دوست داشتن که نبینن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ممکنه، تا باهم تو ی سقف نباشین نمیشه فهمید

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم

یه رفتارهایی هست که دقت نمیشه بهش و یا متوجه میشی میگی مهم نیست یا خودت رو به نفهمیدن میزنی ساده ازش میگذری و حتی بعضی ها میگن مهم نیست درست میشه بعد از ازدواج درست میشه اما خب واقعا خیلیا هم تغییر میکنن میفهمی خیلی از رفتار ها تظاهر بوده شناخت ذات بعضی ادم ها خیلی سخت و زمان زیاد لازم داره

دقیقا همین هست که گفتی  نادیده گرفتن نشانه ها در مورد اون nvc یکم بگو

nvc یه روش ارتباطیه که توسط فردی به اسم مارشال روزنبرگ معرفی شده. کتابش به اسم ارتباط بدون خشونت توی ایران چاپ شده. بطور خلاصه توی این روش میگه هر کسی که میخواد یه ارتباط سالم و موثر رو با دیگران داشته باشه بهتره این ۴ مرحله رو طی کنه: مشاهده بدون ارزیابی (یعنی برچسب و قضاوت نداشته باشه مثل اینکه من بگم میخوام برم با همکار حسودم حرف بزنم. این گفت و گو از همون اول شکست میخوره) مراحل بعدی هم اینه که به احساس و نیاز خودمون آشنا بشیم و ازش حرف بزنیم (مثلا به همسرم بگم که من نیاز دارم کنارش امنیت داشته باشم و وقتی سرم داد میزنه این نیاز در من نادیده گرفته میشه و من احساس بی ارزشی پیدا می کنم) من خلاصه گفتم. اگر علاقه به این مطلب داشتی حتما کتابش رو بخون. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

من چند نمونه این طور دیدم هم برای خانم و هم آقا علتش اینه که به علایم و نشانه هایی که هست دقت نمیکنن یا اون موقع به قدری از لحاظ احساسی درگیرن که دیگه براشون مهم میست

نشونه هایی که می دیدن خیلی ظریف بوده به اون واضحی که بعدا توی زندگی هست  ندیدن  یا بهتر ...

چه خوب گفتی که دوست نداشتند ببینند. به نظر منم خانم ها اغلب احساسی عمل می کنند، در دوران آشنایی سریع دل می بندند و بعد اشکالات رو نمی بینند. 

هر عیبی که شما از طرف مقابل در دوره نامزدی میبینید در زندگی بسیاااااار پر رنگ خواهد شد

متاسفانه ما نشانه ها رو در دوران نامزدی و آشنایی میبینیم یا ازشون رد میشیم و میگیم مهم نیست ویا امید داریم در آینده تغییر می کنه

و در حقیقت به دلیل احساس مون کلاه سر عقل مون می ذاریم

ممکنه، تا باهم تو ی سقف نباشین نمیشه فهمید

موافقم که زندگی زیر یک سقف خیلی از شرایط رو تغییر میده اما اساسا نباید اونقدر زیاد باشه که بگیم طرف کلا یه آدم دیگه شده.

nvc یه روش ارتباطیه که توسط فردی به اسم مارشال روزنبرگ معرفی شده. کتابش به اسم ارتباط بدون خشونت توی ...

ممنون حتما 

الان یادداشت میکنم که پیداش کنم 

منم کتابهای ارتباط متقابل رو خوندم 

کتاب بازی های اریک برن خیلی تخصصی بود و من دوتا کتاب وضعیت آخر و ماندن در وضعیت آخر رو خوندم 

و البته با یک آدم سخت مواجه هستم . کلا ارتباط باهاش سخته و یک اعصاب فولادین میخواد 

البته انتخاب خودم هست که کنار این آدم موندم 🤦🏼‍♀️

ولی.... 

یه رفتارهایی هست که دقت نمیشه بهش و یا متوجه میشی میگی مهم نیست یا خودت رو به نفهمیدن میزنی ساده ازش ...

فکر می کنی اگر مدت زمان آشنایی کافی باشه (حداقل شش ماه) و خانم هم واقعا در پی شناخت باشه و نه دل بستن، ممکنه اون تظاهرها هم لو بره؟