2777
2789
عنوان

تورو خدا کمکم کنین

123 بازدید | 20 پست

بچه ها من 18 سالمه و یه داداش کوچولو دارم و مامانم بارداره و توی یه خانواده بزرگ شدم که نه از نظر مالی و رفاهی و نه عاطفی هیچ مشکلی نداشتم اینا رو نمیگم که از خودم تعریف کنم بچه ها من یکساله به یه پسر که یکسال از خودم بزرگتره کلی کمک کردم و از لحاظ عاطفی و مالی منظورمه و یه جورایی وابسطش شدم و بهش عادت کردم اما عشق نبوده هر بار اومدم بگم ک به درد هم نمیخوریم بهم ریخت و نتونستم ناراحتیشو ببینم و از طرفی هربار خواستگار برام میومد کلی دوباره میرفت تو فکر و از نظر مالی و فرهنگی خییییییییلی تفاوت داریم حالا اون رفته سربازی و من یه خواستگار دارم که همه جوره عالیه و منم دوسش دارم اما نگرانم اگه اون از سربازی بیاد و اینا رو ببینه بلایی سر خودش بیاره و درصورتی که خواستگار جدیدمم از تمام ماجراهاش خبر داره در واقع خودم بهش گفتم من میخوام عشقو تجربه کنم خب این حق منه اما میترسم اون بیاد و دست ب هرکاری بزنه توروخدا بگید چیکار کنم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ما چی بگیم ؟ دقیقا چیو راهنمایی کنیم؟ خب عروسی کن  اونم میاد میبینه یا بی خیال میش ...

خب نمیدونم واقعا شاید واسه تسکین ناراحتیم اینجا گفتم ولی من نمیتونم باعث مرگ یه نفر بشم  

خواهرم فازت چیه؟😐اگه دوسش داری پس چرا میخوای ازدواج کنی ؟اگه هم اونو دوست نداری پس چرا نگرانی؟😐 با ...

دوست داشتنم از روی عشق نیست و من نمیتونم راحت از کنار مشکلات آدما رد بشم و یکسال کمکش کردم و نمیخواستم عاشقم بشه و واقعا خواستگارمو دوست دارم

خب نمیدونم واقعا شاید واسه تسکین ناراحتیم اینجا گفتم ولی من نمیتونم باعث مرگ یه نفر بشم     ...

حالا میخوای تااخر عمر ازدواج نکنی که نکنه اون خودکشی کنه؟

چی بگم والله

یارو زن و بچش میمیره خودکشی نمیکنه

خب ازدواج نکن تااخر عمر بااین اوصاف 

ببین میشه؟

حالا میخوای تااخر عمر ازدواج نکنی که نکنه اون خودکشی کنه؟ چی بگم والله یارو زن و بچش میمیره خودکشی ...

خب نمیشه که اصلا من اولا خونوادم محاله راضی بشن دوما اصلا دوسش ندارم سوما اگه راضی میشدن بازم شاید جو خانوادگیم طوریه ک خجالت میکشیدم باهاش جایی برم یا هرچی

اینطوری بدتره  کلا رابطه های قبلی ادم لزومی نداره بگه به نظرم دیگه با خواستگارت درباره این حر ...

خب آخه گفتم که اگه فرداروزی این اومد نگه کیه و داستانش چیه و گفتم که در حد کمکک بوده و همین