2777
2789
عنوان

بیاید ببینم کیا مثل من خودشیرینی میکنن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوردن چیز خنک تو محیط گرم حمام خیلی خطرناکه خطر سکته و ایست قلبی داره

آها🙏🙏خیلی ممنونم عزیزم البته بیشتر مواقع میوه ی خنک می‌بردم الان داشت حموم می‌شست واسه همون شربت بردم🥰

دختر خودم  ماشاالله ..فداش بشم...تا از حموم میام میگه مامان بشین پاهاتو با کرم ماساژ بدم...بچم تا از مدرسه میاد ببینه خونه نامرتب شروع می‌کنه به کمک ...باباش یا من از سرکار بیایم جلو در با شربت آماده....میگه مامان تو برو باشگاه من آبجی و نگه میدارم خدا حفظش کنه بچم فقط 9سالشه

آها🙏🙏خیلی ممنونم عزیزم البته بیشتر مواقع میوه ی خنک می‌بردم الان داشت حموم می‌شست واسه همون شربت ب ...

خواهش عزیزم

افرین به تو امیدوارم درآینده بچه ای مثل خودت نصیبت بسه

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
مرسی عزیزم ک یاد آوری کردی من ک مادرم ازم دوره حداقل برا همسرم که اینقد زحمت میکشه انجام بدم.همیشه م ...

واسه من به چشمش نمیاد انگار هر کار کنم....

کارایی که من کردم کمتر دختری برای همسرش میکنه ولی کو نتیجه

عزیزم چ دختر خوبی 😍😍فقط این اندازه خوبی کردن یه کار می کنه شب عروسیت مامانت بیشتر گریه کنه بادیادا ...

اشکمو در نیار خودم از مامانم بدترم 🥺🥺 مامانم کلا سفر هم میرم بغض میکنه از بس بهش چسبیدم بد عادت شده جای خالیم زود حس میشه💔

چه پسر کیوتیه💙💜

قابل شما رو ندار

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh