2777
2789

سلام، 

من امروز اصلا حالم خوب نبود نزدیک موعدمه دوباره عصبی شدم، پسرم خیلی پسر خوبیه، مودب و درس خون، امروزم معلمشون بهش کارت امتیاز داده بود، اما سر نقاشی که کشیده بود کلی دعواش کردم😥 آخه قرار بود یه نقاشی زیبا از طبیعت یا یه رودخونه بکشه، بعد که کشیده بوده، پشیمون شده و از دوستش یه برگه دیگه گرفته و مرد عنکبوتی کشیده خیلی هم شلخته کشیده، منم عصبی شدم هم به خاطر نقاشی بدی که کشیده هم به خاطر اینکه از دوستش برگه گرفته، خاک تو سرم، دعواش کردم الانم با ناراحتی خوابیده، بیدار شد چی رفتاری بکنم؟؟؟😭😭😭

دلیلت بیخودبود....بچه منوداشتی چیکارمیکردی...سه سالشه...بیشفعال

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا واسه همچین چیزی دعواش کردی؟ حالا اشکال نداره وقتی بیدار شد از دلش دربیار ولی خدایی اینقد الکی بهش سخت نگیر اخه موضوع نقاشیش به شما چه ربطی داره

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

اصلا دلیلت خوب نبوده برای عصبی شدن😑

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

واسه بچه توضیح بده ک‌از اون عصبی نبودی

واسه درس و نقاشی بچه ها حساسیت نشون ندین گناه دارن

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐