2777
2789

هر چیییی میدونینننن بهممم بگین خواهشا هر چیییییی 

من‌موهام پر پشت بود خیلییی پر‌پشت طوری که کوچیک بودم میرفتم کم پشتت میکرد ارایشگره 

تا اینکه رژیم کالری شماری گرفتم وزنم اومد پایین اوکی شدم ولیییی موهای بلندم تا زیر باسنم کم شده اندازه یه مشتم نیس چیکار کنممم بگینن بهممم😭😭😭😭

مخالف حرفای من تو هر تاپیکی اصلا اجازه ریپ زدن رومو نداره چون حوصله بحث کردن با یه کله خرو ندارم😊😊
ببین قرص آلگومدو من خودم مصرف کردم برای رشد ناخن و مو عالی بود

قیمتش چنده؟ داروخونه برم بگیرم میده؟؟ 

ریزشو قط میکنه ؟؟ کی ها بخورم؟؟ 

مخالف حرفای من تو هر تاپیکی اصلا اجازه ریپ زدن رومو نداره چون حوصله بحث کردن با یه کله خرو ندارم😊😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آمپول بیوتین

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ببین قرص آلگومدو من خودم مصرف کردم برای رشد ناخن و مو عالی بود

تلفظ صحيحش چجوریه؟ چنده قیمتش

اونجاکه‌هایده‌میخونه"وای‌به‌حالش، رسواش‌میکنم‌من" پیداست‌اسکرین شات‌های‌سنگینی‌داره😂
قرص هیرتامین اصل رو شنیدم خوبه باید اصل باشه دیگه فیکش نه

😭😭وای از کجا گیرش بیارم اگه اصل نداشته باشن

چاره ای نداره غذات بد بوده مواد مغزی مو کاهش پیدا کرده رژیم کالری شماری خوبه اما به شرطی که همه مواد غذایی رو درست و به اندازه مصرف کنی باید همزمان با رژیم مکمل میخوردی 

اول ازمایش هورمون بده 

بعدم قرص ویتامین اینا بخور

اگر قرص نمبتونی بجاش 

پسته فندوق بادوم ده تا بخور 

یقاشق صبح ناشتابخور . کلسیم بخور هسته سنجد پودرشده باشیربخور

همممون  ولی بویی از انسانیت نبردیم. اکثر مغزا زنگ زدس یا ژن خوک دارن بعضیا.....

قرص سیستینb6زینک هم خوبه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

😭😭وای از کجا گیرش بیارم اگه اصل نداشته باشن

اصلش هست گرونه 

۹۵۰ این حدوداس 

فیکش رو میزنن ۲۰۰، ۳۰۰ تومن 

میگن گیاهیه و برا معده اصلا ضرر نداره و اینکه اگر پولت نمیرسه برای قرص، آمپول بیوتین میتونی بزنی اونم بد نیست 

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

آمپول بیوتین هر چند وقت یکبار؟؟؟ 

توی داروخانه از داروساز بپرسید

فرق داره

اگه مشکل هورمونی و تیروئید نداری و سونوگرافی تخمدان دادی و تنبلی تخمدان نداری

فقط مشکلت بخاطر کمبود ویتامین هایی که واسه مو هست 

هفته ای یبار آمپول بیوتین دپانتین بزن 

قرص پرفکتیل پلاتینیوم بخور ریزش موت باید قطع بشه و موهات پر بشه  

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی🤍دعا کن مادر بشم 8 ساله که منتظرم      خدایا میشه بغلمو با دستات پر کنی ؟ آخه میگن : دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولدشدس🥺                                                                      انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛        رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین.