2777
2789
عنوان

شوهرای شماهم اینطورین

309 بازدید | 16 پست

اخلاق شوهرم یه طوریه وقتی رابطه باشه خوش اخلاقه و به حرفه ولی وقتی نباشه محل نمیده حتی یه بوس وبغل ساده هم نداریم ...وکلا رابطمون این شکلیه که اگه باشه تا چند وقت فاصله اش کمه وهست ولی اگه بینش فاصله بیفته دیگه دوتامون سرد میشیم 

تازگی چندبار پیش قدم شدم ولی دیدم همچنان شوهرم سرده ازش میپرسم چته میگه مشکلات زندگی ذهنم درگیره ولی دیشب واقعا دوست داشتم بغلم کنه پریودم بودم بهش گفتم همچنان ذهنت درگیره هنوز دیدم محل نداد منم هورمونهام بهم ریخته گریه کردم اونم پشتش کرد بهم خوابید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه آدمیزاده دیگه یه موقع خسته اس ناراحته مشغله داره همییییشه که عروسک کوکی نیست رابطه داشته باشه و ...

می‌دونم من خودمم سردم ولی یه هفته است اینطوریه ..دیشب واقعا دلم یه بغل ساده میخواست ولی محلم نداد...شوهری که وقتی باهاش اوکی بودم هرشب دستامو می‌بوسید ولی دیشب یه بغل نکرد 

شوهر منم همین بود ولی در کنار بی محلی هاش بهانه می‌آورد گیر میداد دعوا میکرد

نه این ساکته وگاهی بابچه ها بدرفتاری می‌کنه که من اعصابم بهم میریزه و باز من محلش نمی‌دم وانگاروجودنداره

اره واسه منم همینه خیلیم بدتر کلا اعتقاد داره زن فقط به درد این چیزا و کار خونه میخوره

اینم همش بهم گیرمیده یکسره گوشی دستته یا بعضی اوقات یادم میره غذای مونده یامیوه روبذارم داخل یخچال کلی سرم غر میزنه تازگی اینجوری شده