2777
2789
عنوان

لیزر موهای زائد بیاین لطفا

190 بازدید | 25 پست

1.میگن ژلی برمیگرده شاتی بهتره. واقعا اینطوره؟؟ کسی بوده ژلی بره ولی بزنگشته باشن؟؟

2. اگه صورتتون جوش داشته باشه چیکار میکنید میشه بریم یا باید بزاریم جوش ها برن

پوست های چرب همیشه یکی دوتا جوش رو داره نمیشه که هی لیزر رو عقب بندازیم نتیجه نمیده که

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزدلم

بله شاتی به خصوص دستگاه کندلا خیلی عالیه

ژلی حتی احتمال انتقال بیماری هم بالاست

ببین برای صورت اول ببین حتما موهات ضخیم و تیره ست ؟جون لیزر رو پوست سفید و موهای ضخیم خیلی بهتر جواب میده

بعدش اگه خواستی انجام بدی، باید شیو کنی و اون نواحی که جوش داری رو تیغ نکش و بقیه جاهارو تیغ بکش.منم بازوهام جوش میزد و با وجود جوش بازم شیو میکردم .فقط همچنان با جاهای جوشش درگیرم

خدایا شکرت❤️

منم مثل غزال با کندلا رفتم شاتی هستش

دستگاهای ژلی دیگ الان منسوخ شدن اکثرا سعی میکنن شاتی بخرن چون بهتر جواب میده من خیلی راضیم پوستم سفید و موهای زبر و ضخیم داشتم که وقتی شیو میکردم دونه های مشکی دیده میشد واقعا خیلی زشت بود الان صافه صاف شده پوستم

درضمن لیزر پوست صورت رو نمیدونم جواب بده یانه چون برا موهای کرکی لیزر نتیجه عکس میده

ولی من دستامم جوش داشت راحت شیو میکردم میرفتم مشکلی هم نبود

به موبر و واجبی فکر کن . تامام قربونت برم ننه😜😅😂

عزیزم استفاده کردم باز درمیان ولی با لیزر برای همیشه میرن

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

سلام عزیزدلم بله شاتی به خصوص دستگاه کندلا خیلی عالیه ژلی حتی احتمال انتقال بیماری هم بالاست ...

عزیزم موهای صورتم ضخیم و پوستم روشن هست. الان لیزر ژلی میرم. چند تا از اشناهام رفتن همینجا که من میرم کاملا راضی بودن الان خیلی وقته گذشته و موهاشون در نیومده. 

و من پرسیدم گفتن برای هر نفر سلفون رو عوض میکنن و احتمال انتقال بیماری صفره

منم مثل غزال با کندلا رفتم شاتی هستش دستگاهای ژلی دیگ الان منسوخ شدن اکثرا سعی میکنن شاتی بخرن چون ...

ممنون عزیزم حالا من میرم ژلی هست همه هم راضی موندم چیکار کنم ادامه بدم یا نه

موهای صورتم ضخیم و پوستم روشن