2777
2789
عنوان

لیزر موهای زائد بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 25 پست
فکر کردی امیشه میره . آشنایی داریم تا بحال بالا ۲۰ بار رفته برا یاد اوری باز در میاد حجمش کم میشه ول ...

نه گلم شاید جای خوب نرفته یا نکاتی رو که باید رعایت نکرده

من بیشتر اطرافیانم رفتن خیلی راضی ان

و اینکه پوست صورت رو نمیشه واجبی گذاشت میسوزه داغون میشه

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم حالا من میرم ژلی هست همه هم راضی موندم چیکار کنم ادامه بدم یا نه موهای صورتم ضخیم و پوس ...

دیگ اگ اطرافیان راضین خب ادامه بده مهم همون رضایته

چون وسطش دستگاهتو عوض کنی باید تعداد جلسات بیشتری بزی

دیگ اگ اطرافیان راضین خب ادامه بده مهم همون رضایته چون وسطش دستگاهتو عوض کنی باید تعداد جلسات ...

ممنون که جواب دادی گلم

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

خانوما من چند وقتیه تصمیم دارم برم لیزر موهای زائد 

با وجود اینکه میگن ناباروری نمیاره ولی میترسم برای ناحیه ی بیکینی برم   میترسم بعدا باردار نشم به رحم یا تخمک ها اسیب بزنه

࿐͟ᬁ꯭❥Make Your Dreams Reality ᬼ❥࿐
خانوما من چند وقتیه تصمیم دارم برم لیزر موهای زائد  با وجود اینکه میگن ناباروری نمیاره ولی میت ...

اصلا اشعه اش به اون لایه های زیرین و حساس نفوذ نمیکنه که نگران باشید 

ولی از نظر شرعی حرامه 

گفتم شاید ندونید. دیگه تصمیم با خودتون 

سلام عزیزدلم بله شاتی به خصوص دستگاه کندلا خیلی عالیه ژلی حتی احتمال انتقال بیماری هم بالاست ...

عزیزم گفتید دست هاتون جوش داشته چطور شیو کردید اون قسمت رو؟ به هر حال تیغ روی جوش ها هم میره

عزیزم گفتید دست هاتون جوش داشته چطور شیو کردید اون قسمت رو؟ به هر حال تیغ روی جوش ها هم میره

ببین دقیقا همون جایی که جوشه مو درنمیاد که

ولی بازم من رو جوش هم ژیلت رو میکشیدم

البته من بیشتر جای جوش داشتم. جوش رو یه دو سه روز روتین ضد جوش بری خیلی بهتر میشه و دیگه جاش میمونه که میتونی راحت شیو کنی. شوینده ضدجوش مثل نواکنه صبح و شب بزن و بعدم کلیندامایسین اگه جوشات زیاده یا ابرسان تی تری فارماسی

خدایا شکرت❤️

ببین دقیقا همون جایی که جوشه مو درنمیاد که ولی بازم من رو جوش هم ژیلت رو میکشیدم البته من بیشتر جا ...

ممنون از راهنمایت گلم

نه گل یکی دوتا جوش دارم هی لیزرو به تاخیر میندازم که برن میترسم زیر لیزر بسوزن و جاش لک شه 

رو یکی از جوشامم اشتباهی تیغ کشیدم انقد ناراحت شدم:/ در کل حساسم

ممنون از راهنمایت گلم نه گل یکی دوتا جوش دارم هی لیزرو به تاخیر میندازم که برن میترسم زیر لیزر بسوز ...

واسه من که نسوخت و تازه چون بعد از لیزر پماد ریکاو میزدم خیلیم جوشای فعالم رفع شد و فقط همون جای جوش موند

خدایا شکرت❤️

واسه من که نسوخت و تازه چون بعد از لیزر پماد ریکاو میزدم خیلیم جوشای فعالم رفع شد و فقط همون جا ...

چه خوب عزیزم خدا رو شکر ممنون که گفتی😍🌸