2777
2789

ی طرف پره بیشتر باد کرده . میگن اسمش ورم یکطرفس و عادیه اوکی میشه ورمش ک بخوابه . شما تجربه کردین ؟ اوکی شد ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا دکتر ها راست دست هستن و سمت راست رو خودشون عمل میکنن و همزمان دستیارشون رو سمت چپ کار میکنه به همین دلیل ورم دو طرف کمی تفاوت داره نسبت به فشار دست و مهارت

خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥

خوب میشه

تو از مَن هیچی نمیدونی! قضاوتم نکن حالم خرابه ! دنیا هیچ خوشی ای برام نذاشت ... آرزومه یه روز قلبم بهم فشار بیاره و بمیرم ... تا راحت شم ازین دنیا و آدماش ... آدماش ک میگم حتی از نزدیک ترینامم هم زخم خوردم... ولی خدا واقعا منو نمیبینی ؟ این حجم از غصه و درد خیلیه ها .... آرزوی بعدیمم خوشبختیه تویه تو خوش باشی من حالم خوبه 💔 😔
عزیزم منم میخام عمل کنم درد نداشت؟ اتاق عمل ترس نداشت؟ من از بیهوشی خیلی میترسم همش فکر میکنم دیگه ب ...

اتاق عمل که ترس نه . من با دکتر بیهوشی انقد گفتم خندیدم بعد دارو بیهوشی تو انژیوکتم تزریق کرد . گفتم الان بیهوش میشم؟ گف اره . بعدش ب نور نگاه کردم دیگه هیچی نفهمیدم ب هوش اومدم خیلی تشنم بود درد داشت جای بخیه هام میسوخت خیلیی داد میزدم مسکن بم میزدن البته من خیلی نازک نارنجیم بقیه ام درد داشتن مث من داد نمیزدن خخ تا ۳ ۴ روز اولم خیلی میسوخت جای بخیه هام . شنیدم اونایی ک بینیشون استخونیه استخونشونم درد میگیره . بعد اینکه من اون ۳ ۴ روز  اول همش میگفدم اشتباه کردم کاش برگردم ب روز قبل عمل نمیرم عمل ولی وقتی گچو برداشت خیلی خوب بود بینیم عالی شده بود . خیلی راضیم . فق ورم داره . درباره ب هوش اومدنم من کم خونی شدید و فاویسم اینا دارم خیلی میترسیدیم سر اینا مامانم نمیزاشت عمل کنم میگفت برو پیش دکتری ک با بی حسی عمل کنه . ولی خداروشکر عمل و ریکاوری کلا ۲ ساعت طول کشید البته دخترخالم  ۴ ساعت طول کشیده بود ۳ ساعت تو ریکاوری بود تو افراد مختلف فرق داره دیگه . تا ی هفته اولم از دهن باید نفس بکشی شبا دهنت خشک میشه ی وضی ولیی بعد ی هفته هم راحت میشی هم خوشگل

اتاق عمل که ترس نه . من با دکتر بیهوشی انقد گفتم خندیدم بعد دارو بیهوشی تو انژیوکتم تزریق کرد . گفتم ...

تامپون کشیدن درد داره؟ من خیلی ترسوام تابحال اتاق عمل ندیدم نازک نارنجی نیستم دردو ی جورایی تحمل میکنم مگ اینک خیلی زیاد باشه

تامپون کشیدن درد داره؟ من خیلی ترسوام تابحال اتاق عمل ندیدم نازک نارنجی نیستم دردو ی جورایی تحمل میک ...

منم اولین عملم بود . تامپونشم درد داره من گریه کردم ی حس قلقلکم داره ولی دردش دو دیقس فق بعد اوکیه 

یه وقتایی به سرم میزنه بینی عمل کنم ولی خیلی میترسم از درد و سختی هاش

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات