2777
2789
حنا جون بخدا بی دلیل .مادر شوهرم انقدی که دوسم داشت اگه دو روز میگذشت و خونشون نمیرفتم کلی میزنگید بیا دلم برات تنگ شده .تو همون ماه هم خونمونو از دست دادیم هم شوهرم بیکار شد هم مادر شوهرم اینطور کرد
مامان ارمین جان،استادم گفت بقره رو که گوش بدی خیلی واقعیتهارو توی خواب نشونت میدن..حتی شاید کسی مه سحر زده براتون به یه شکلی نشونت میدن..فقط به موکلینش اعتماد کنین و با اعتقاد قلبی کمک بخواین ازشون....دخترخاله شوهرت غلط کرده..شوهر تو الان زن و بچه داره..به نظرم فکرت رو درگیر حرف دعانویس نکن...و با شمشیر بقره به جنگ همه جادوگرا و پلیدا برو
هرگــــز نخواب کــوروش ! ایران پــدر ندارد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سودا جان،بله توی خواب ممکنه بیان بترسوننت و مانع گوش دادنت بشن چون بشدت بشون فشار میاد..ولی تو دست برندار و ایقد گوش بده یا بخون که اونا بسوزن یا بمیرن و از وجودت و خونه ات گم بشن بیرون ...موکلین سحر بد،شیطان هستن و کافر
راستی سرکه هم بشدت اونارو میترسونه..غسل با سرکه عالیه..و در چندروز سرکه بپاشین گوشه خونه...یا روی دیوارها..چون بشدت ازسرکه میترسن....تازه اگه دایمی بریزین گوشه های خونه عالیه..هیچ ضرری هم نداره
سودا اولش نمیگفت ولی اینقدر اصرار کردم تا گفت. ولی خودمم به دخترخاله ی شوهرم شک داشتم. همش بهم میگفت عکستو واسم بفرست. یا میگفت رابطه ی خودتو شوهرت چجوریه! یا میگفت شوهرتو دوست داری یا ن! دختره هم سن خودمه.
میشه واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستید❤
مامان ارمین اشتباه کردی!!هیچوقت از زندگی شخصیت و رابطه ات باشوهرت به احدی حرف نزن..انسان پست و پلید و بدخواه زیاده..تو اشتباه کردی گلم..هرگز به هیچکس درباره زندگی شخصیتون حرف نزنین مخصوصا اطرافیانتون
پروانه جون من حتی یه ذره هم به اون دختره نکبت حرفی نزدم. همیشه هرچی میپرسید مسخرش میکردم. یه بار خیلی چرت گفت باهاش دعوا کردم و قطع رابطه.
میشه واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستید❤