2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من بچه هام هر دو شیر خشکی 

قد و وزنشون از نمودار بالاتر .پسرم قهرمان ووشو 

گوش شیطون کر خیییلی هم کم مریض میشن 

ول کن حرف خاله خانباجی هارو 

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
مگه چشه خب شیرخشک

مصنوعی هست دیگه.

من تا چهار ماهگی تونستم به بچم شیر بدم بعدش شیر خشکی شد.

یک سالگی دستگاه گوارشش عفونت کرد و فوت شد.نمیدونم واقعا چرا من شیشه شو مدام میشستم و خیلی مراعات میکردم.با این حال بدنش ضعیف شده بود

عزیزم شیر مادر درسته اولویته حتی کشورهای خارجی مقاله هاشون در مورد شیر مادرو بخونی متوجه میشی ولی ولی ولی این در صورتیه ک شما شیر داشته باشی ولی وقتی نداشته باشی چاره ای نیست پس نگران نباش 

من جاریم بچش شیرشو نمیخورد تست کردن دیدن شیرش واقعا تلخه

عزیزم در اینکه شیر مادر خیلی بهتر از شیر خشک هست شکی نیست ولی بعضی خانم ها شیر ندارن که به بچشون بدن وگرنه هیچکس مهربان تر از مادر برا بچه نیست 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
مصنوعی هست دیگه. من تا چهار ماهگی تونستم به بچم شیر بدم بعدش شیر خشکی شد. یک سالگی دستگاه گوارشش ع ...

عزیزم خیلی سخته 

ولی واقعا بخاطر شیشه شیر و شیرخشک بوده؟؟؟؟؟

Victory is not never to fall, It is to rise after every fall
عزیزم خیلی سخته  ولی واقعا بخاطر شیشه شیر و شیرخشک بوده؟؟؟؟؟

شیر خودم خیلی مقوی بود وقتی شیر خودمو بهش میدادم با اینکه شیرم کم بود ولی خیلی رو رشدش تاثیر میذاشت.

چهارماهگیش کرونا گرفتم نتونستم شیرمو بدم.شیر خشکی شد.

از وقتی شیر خشکی شد بدنش شروع کرد به ضعیف شدن و همیشه از دهنش بو میومد نمیدونستم چرا.

تا یکم هوا سرد میشد مریض میشد و خیلی سخت خوب میشد.

چند ماه قبل که بچه ها اسهال استفراغ میگرفتن.همه ی بچه ها با سرم و اینا خوب شدن ولی بچه ی من خوب نشد و از قبل که تو بدنش عفونت داشت قاطی شد و فوت کرد.

اگه شیر خودخو بهش میدادم شاید بدنش مقاوم تر میبود

شیر خودم خیلی مقوی بود وقتی شیر خودمو بهش میدادم با اینکه شیرم کم بود ولی خیلی رو رشدش تاثیر میذاشت. ...

خداوند بهتون صب بده عزیزم 

اما ربطی نداره... این فقط یه حدسه که خودتون میزنین

من کلی بچه شیرخشکی اطرافمون هست که هر کدوم از اون یکی سالم تر

این ناراحتی باید در مورد مادرهایی باشه ک بخاطر حفظ فرم سینه از قصد ب بچه شیر نمیدن ن همه مادرها

دقیقا ..به نظرم مامان هایی که به خاطر اینجور دلایل مسخره به بچشون شیر نمیدن خیلی در حق بچشون ظلم کردن