2777
2789
عنوان

رابطم خیلی با برادر شوهرم بهتر شده❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 3562 بازدید | 56 پست

کار خوبی کردی عزیزم♥️

ارتباط با ادما چه اشکالی داره مگه؟

یه سریا باید چشماشونو واقعا بشورن و انقدر به هر مسئله ای دید منفی نداشته باشه

خیلی قشنگه که به جایگاه و جنسیت و سن ادما نگاه نکنیم و باهاشون دوست باشیم و به همه احترام بزاریم🌱

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا زنش نیاد تاپیک بزنه جاریم میخواد مخ شوهرمو بزنه(برداشت اون)

😂😂😂😂

‌کـاربـر sʜɪɴɪᴄʜɪ هسـدم    ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌你永远不明白,因为你不是我的地方! ‌‌ᴀʀᴍʏ.ʙʟɪɴᴋ.ᴏᴛᴀᴋᴜ  ‌ ‌       ب تــنهـایــی میـدرخـشـم .! ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌تایپ :ɪɴᴛᴊ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                              ناشناسم :   https://harfeto.timefriend.net/16726587839566

نمیخام بسته فک کنم اصلاااا ولی خیانت از این چیزای کوچلو شروع میشه حتی اگه توهم نخای لازم نیست انقدر هام صمیمت بخرج بدی چون بلاخره هیچکس نمیتونه جای پدربزادر مادر و خواهر ادمو بگیره 

زنداداش خوب ومهربون.....اماااااا...اندازه نگهدارکه اندازه نکوست...اینویادت باشه هیچ وقت برادرشوهر مث ...

ان درسته 

ولی خیلی خوشحال شدم روابطمون درست شد ولی نه دیگه در حدی ک حرمتا شکسته بشه منم دوست ندارم 

. 🎐 دقیقـا از لحظـه ای که حـرف بقیـه واست مهـم نـیسـت زنـدگـیت شـروع میشـه..🌱
کار خوبی کردی عزیزم♥️ ارتباط با ادما چه اشکالی داره مگه؟ یه سریا باید چشماشونو واقعا بشورن و انقدر ...

من کلا دوست ندارم رابطمون همینطوری همینطوری شکرآب باشه الکی الکی چون واقعا دوست دارم با خونواده شوهرم روابطممون گرم باشه نه اینکه ی حرف بزنی همه سکوت کنن ما تو خونوادمون همچین چیزی نداریم و نه خونوادشون مثلا من جاریم با شوهرم خیلی گرمه منم همراهیش میکنم میگن چ اشکالی داره واقعا دنیا دو روزه با هم خوب باشیم چیزی کم نمیشه ازمون 

بعضیا میگن از سر حرص انجام دادی اما من فقط قصدم گرم کردن رابطه با خونواده شوهرم باشه همین

. 🎐 دقیقـا از لحظـه ای که حـرف بقیـه واست مهـم نـیسـت زنـدگـیت شـروع میشـه..🌱
من کلا دوست ندارم رابطمون همینطوری همینطوری شکرآب باشه الکی الکی چون واقعا دوست دارم با خونواده شوهر ...

میدونم عزیزم،اهمیت نده به یه سری حرفا

یه عده نسبت به همه چی گارد دارن

اتفاقا کار خیلییی خوبی کردی

مثلا یادمه چند وقته پیش که دوستم توی کما بود خیلی حالم بد بود اومدم اینجا تاپیک زدم اسمشو اوردم (علیرضا) بعد فکر کن من دارم گریه میکنم یه عده اومدن کامنت گذاشتن دوست اجتماعی؟یا تیکه مینداختن😐🤦‍♀️

جدا از اینکه فکرشون بستس که ارتباط ادما تو جنسیتشون ختم میشه یه وقتایی انسانیتم ندارن البته دور از جون یه سریا

شمام ناراحت نباش قشنگم

یه عده کلا دایه مهربونتر از مادرن😂🤦‍♀️فکر میکنن صلاح بقیه رو بهتر میدونن

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند