2777
2789
عنوان

رابطم خیلی با برادر شوهرم بهتر شده❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 3562 بازدید | 56 پست

وا چه کاریه!!!!!

چرا باید رابطت خوب باشه؟

همون سلا‌م و خدافظ کافیه بنظرم 

حوصله داریا 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر به نظر میاد چون خانمش با شوهرت گرم میکیره خاستی حرص اون دربیاری 

من جاش بودم چنین پیامی کسی شوهرم میداد از خجالتش درمیومدم حرف ورابطه عادی با پیام درخواست و از عمد نزدیک شدم خیلی فرق داره اصلا حس خوبی از کارت نگرفتم 

چه حوصله ای 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️من جات بودم میگفتم ب درک گرم نیست فک کنم سن و سالت پایین باشه 🤔

خدایا برای همه نعمتات شکرت برای وجود دختر نازم همسرم مادرم ❤❤خدا جونم اگه صلاحته بازم منو مامان کن 😍😍
منم مثلا تو مجازی یک بهم میگ ابجی بدم میاد حرف تو میزنم ...

آره بابا...منظورم این خانوم نیست من خودمم برای برادر شوهرام احترام قائلم اما درحد برادرشوهر نه مثل داداشم...اما تومجازی با آبجی وداداش گفتن شور همه چیودرآوردن دیگه بی حیاییی سربه فک کشیده

😐 عزیزم انقدرام مهم نیس که خودتو نگران کنی که کی باهات گرمه کی باهات سرده 

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁

اومم😐ولی گرم گرفتن با برادر شوهر کار خوبی نیست عزیزم

حالا هی بیا بگو روشن فکر

‌کـاربـر sʜɪɴɪᴄʜɪ هسـدم    ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌你永远不明白,因为你不是我的地方! ‌‌ᴀʀᴍʏ.ʙʟɪɴᴋ.ᴏᴛᴀᴋᴜ  ‌ ‌       ب تــنهـایــی میـدرخـشـم .! ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌تایپ :ɪɴᴛᴊ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                              ناشناسم :   https://harfeto.timefriend.net/16726587839566
حالا من سلام میکنم ب برادر شوهرم دلم نمیخاد نگا تو چشاش کنم چ برسه بخام راحت باشم بهش اخرین نفریه که ...

من یدونه برادر داره همسرم سنش بیشتره ولی مجرده 

خونه خودش زندگی میکنه

منم ایران نیستم شده بعد دو سال اومدن ایران حتی ندیدمش چه برسه به اینکارا

اگرم ببینمش فقط به سلام میکنم آخرشم خدافظی تمام

کجا آخه برادر شوهر ، برادر میشه حالا هر چی هم خوب باشه

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷