اولش خیلی خودشو میگرفت زن هم داره و من معذب میشدم با این ک زنش خیلی با شوهرم گرمه اما من خیلی حس میکنم با من گرم نیست چون بردار شوهرمه نمیگم من کلا اذیت میشم کسی ک همیشه میبینمش خونگرم نباشه با من منم عصری ی پیام دادم بهش تو روبیک آخه ی کانال داره توش کری شعر میذاره منم گفتم از این راه برم جلو شاید باهام خوب شه گفتم بیا منو ادمین این گروه کن منم شعر میذاره گفت چشم منم ادمین شدمو چند تا ادمین دیگه هم داشت گفت این ادمینایی ک میبینی خیلی خاصن گفتم من چی گفت تو دیگه اصلا خودتو با اینا مقایسه نکن از خجالت در اومد الان هر چی شعر داره برام میفرسته میگه خودت بزار کانالم خیالم از بابت برادر شوهرم راحت شد 🥺❤️ بخدا عین داداشمه دلم نمیاد ببینم باهام خوب نیست
. 🎐 دقیقـا از لحظـه ای که حـرف بقیـه واست مهـم نـیسـت زنـدگـیت شـروع میشـه..🌱
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
منم مثلا تو مجازی یک بهم میگ ابجی بدم میاد حرف تو میزنم ...
آره بابا...منظورم این خانوم نیست من خودمم برای برادر شوهرام احترام قائلم اما درحد برادرشوهر نه مثل داداشم...اما تومجازی با آبجی وداداش گفتن شور همه چیودرآوردن دیگه بی حیاییی سربه فک کشیده
😐 عزیزم انقدرام مهم نیس که خودتو نگران کنی که کی باهات گرمه کی باهات سرده
کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁
حالا من سلام میکنم ب برادر شوهرم دلم نمیخاد نگا تو چشاش کنم چ برسه بخام راحت باشم بهش اخرین نفریه که ...
من یدونه برادر داره همسرم سنش بیشتره ولی مجرده
خونه خودش زندگی میکنه
منم ایران نیستم شده بعد دو سال اومدن ایران حتی ندیدمش چه برسه به اینکارا
اگرم ببینمش فقط به سلام میکنم آخرشم خدافظی تمام
کجا آخه برادر شوهر ، برادر میشه حالا هر چی هم خوب باشه
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷