2777
2789
عنوان

من نمیدونستم کالبد شکافی اینطوریه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 39459 بازدید | 353 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم واقعاً نمیخوام در موردش حرف بزنم چون میدونم بحث میشه و درست نیست سنم که کم بود باز حوصله ب ...

سلام.میشه توخصوصی برام توضیح بدی.اخه شوهرم خیلی طرفداراهدای عضوهست.منم بدم نمیاد.میگم بجااینکه بدنمونوجونورای توگوربخوره بهتریکی رونجات بدیم.

خیلی دوستدارم درموردش بفهمم🙏🙏🙏.قول میدم هیچ بحثی هم نکنم.

اره . اتفاقا خونم پاچیده بود ب در و دیوار  من اونجا میرفتم واسه جنازه ها گریه میکردم تو حیاطش ...

عزیزم شغلت چیه ؟

من دوست دارم دندان بخونم 

اونم این دوره رو داره ؟

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

جدای از همه چیز 

مرده حرمت داره  چون نمیتونه از خودش دفاعی داشته باشه 

روح نظاره گر همه چیز هست تا جسم بره زیر خاک و حتما وقتی می بینه جسمش در حالت خوبی نیست عذاب می کشه 

تاپیک پزشکی قانونی

ندارم که. به یکی از کسایی که اینجا داشت گفتم لینکشو بزاره ولی خب هنوز نذاشته

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
البته در مورد اهدای عضو بهشون حق میدم این قضیه اهدا ماجراهایی داره که نمیخوام واردش بشم پدر منم مخ ...

بگو عزیزم لطفاا،منم برای اهدای عضو مرددم که‌کارت بگیرم‌یا نه

اللهم عجل لولیک الفرج🌹