2777
2789
عنوان

من نمیدونستم کالبد شکافی اینطوریه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 39458 بازدید | 353 پست
نه عزیزم واقعاً نمیخوام در موردش حرف بزنم چون میدونم بحث میشه و درست نیست سنم که کم بود باز حوصله ب ...

میشه لطف کنیدبگیدچون ماهم میخوایم بندناف رونگه داریم واسه سلول هایه بنیادی واسمون ضروریه اگه خصوصیم بگی ممنون میشم

عزیزم شغلت چیه ؟ من دوست دارم دندان بخونم  اونم این دوره رو داره ؟

من الان دیگه شغلم مرتبط با پزشکی قانونی نیست 

نه برای کالبد شکافی باید سم شناسی بخونی 

تو روحیه ت تاثیر میذاره 

اون اقایی که کالبد شکافی میکنه تو شهر ما ، کلا قیافش یه جوری شده که منو دوستام همه اتفاق نظر داشتیم که تاثیر شغلشه 

کاش میشد که تو با معجزه ای برگردی💔۱:۲۰ ...#حاج_قاسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست شما درد نکنه میشه لینک گذاشتن رو به منم یاد بدید میخواستم‌بزارم نمیدونستم چجوری 

خواهش میکنم

روش بزن گزینه کپی میاد 

ای خدا تا کی تگ کنم 😁🤭 بدبختی اسم ها هم یادم نیست هی میرم اعلان ها هی تگ کنم 😁😁 فکر کنم آخرش هیچی نخونم🤣🤣🤣

من الان دیگه شغلم مرتبط با پزشکی قانونی نیست  نه برای کالبد شکافی باید سم شناسی بخونی  ت ...

واقعا حس میکنم بعد یه مدت آدم قلبش کنده میشه 

خیلی شغل سختیه 

هر چقدر باشه حقوقش بازم کمه

من دوست دارم دندان بخونم و دوست ندارم حتی یه ترم بگذرونم 

خیلی حساسم 

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
واقعا حس میکنم بعد یه مدت آدم قلبش کنده میشه  خیلی شغل سختیه  هر چقدر باشه حقوقش بازم کم ...

بله خیلی حساس ‌. روز اول اون آقا به ما گفت ما انقدر جنازه دیدیم که باید به فکر مردن خودمونم باشیم 

گفت خیلیا میان  رشوه بدن که ما علت فوت رو چیز دیگه ای اعلام کنیم ولی ممکنه ما فردا خودمون جای این جنازه رو این تخت خوابیده باشیم . 

هیچ وقت این حرفشو یادم نمیره 

علاوه بر سختی ،محیط کاری هم مخوف و دلهره اوره

چپ و راست جنازه اونجاست

من وقتی اومدم خونه اولین بار ، سفارش کردم به هیچ وجه خانوادم اجازه ندن من کالبد شکافی بشم 😅

کاش میشد که تو با معجزه ای برگردی💔۱:۲۰ ...#حاج_قاسم

بله خیلی حساس ‌. روز اول اون آقا به ما گفت ما انقدر جنازه دیدیم که باید به فکر مردن خودمونم باشیم&nb ...

عزیزم من دایی ام فوت کردن قرار بود که کالبد شکافی بشن 

اما چون آشنا داشتیم نزاشتیم این اتفاق بیفته 

اما اون جایی که منتظر بودیم خدا بیامرز رو بهمون تحویل بدن 

فضا به شدت سنگین و یه غم عجیبی بود !

اصلا یه لحظه به خودم گفتم ما چی هستیم که اینقدر تو این دنیا حرص میزنیم و مرتکب گناه میشیم 

تهش که چی!

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁