2777
2789

تورو خدا راهنماییم کنید من دوقلو باردار بودم دوقلوهامم خیلی درشت بودن رحمم خیلی بزرگ شده درد دارم خیلی زیااااد چیکار کنم چی بخورم چی نخورم ک زودتر خوب بشم کمکم کنید

چقدر از زایمانت گذشته؟ معمولا شیاف استفاده میشه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

استراحت کن 

کاچی بخور 

فشار عصبی هم نداشته باش

چند وقت زایمان کردی؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب طبیعیه هنوز۵روزه عزیزم

من حتی بعد۲سال درد داشتم جای بخیه ازداخل میگفتم الانس بتزکه

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
۵ روزه

پس فعلا استراحت کن 

هر چند ساعت یکبار هم آروم بلد شو راه برو

غذا مقوی بخور 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

۵ روز😭😭

به مبارکی، راه رفتن واست خوبه اما اصلا کار نکن. شیاف استفاده کن و کاچی بخور ایشالا دردت تموم میشه. منم دو سال و نیم پیش سزارین کردم میدونم دردش چجوریه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

منم تو بارداری شکمم اندازه 2تا3 قلو بزرگ میشه سعی کن پیاده روی کنی با پیاده روی زوتر جمع میشه رحم گلم کار سنگین نکن ولی پیاده روی خوبه زودتر راه می افتی و خوب میشی دردم فقط شیاف خوب کاچی بخور خوبه روغن گرمی هم بمال شکمت رو زخمت نزنی ها 

خدایا شکرت