2777
2789
عنوان

هر روز اعصاب خوردی

146 بازدید | 9 پست

سلام لطفا کمکم کنید خیلی دارم اذیت میشم 

من تو مدرسه با دوست صمیمی م حرف نمیزنیم چون اون رفت تو گروهی که به جز خودشون هیچ کسی رو قبول ندارن و همه مون تو یه کلاسیم من خیلی میخونم ولی با یه بی دقتی نمرم میره اینا کنار همن تقلب میکنن سر همه امتحانا و معلمام میدونن مشکل من اینکه که احساس میکنم تو دلشون دارن به من میخندن که نتونستم جواب بدم یا همش دارن منو مسخره میکنن همش میخوام گریه کنم جلو خودمو بزور میگیرم تا فکر نکنن ضعیفم ولی حالم خوب نیس من دوستی ندارم که باهاش راحت باشم و اینکه اونا همه باهم و خوشحالم و من تنها کاش میشد به مامانم بگم🙏🌹  

خواهشا بگید چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینکه من با روشن بودن پنکه مشکل داشتم چون میزدن رو دور تند و سر زنگ دینی دعوامون شد معلم گفت پشت اونا یه نفر غایب بود ،بشینیم اونجا 

ولی خب فردا غایب نداریم من چیکار کنم صندلیمو ببرم ردیف اونوری؟فک میکنن فرار کردم؟

یا جامو عوض کنم اونجا بمونم

ممنون میشم کمکم کنید