2777
2789

بچه ها کسی تجربشو داشته؟ دکترم آخرش درست جوابمو نداد ببینم ممکنه زودتر از موعد زایمان کنم یا ن... کسی اینجوری بوده ک زودتر زایمان کنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزيزم نگراني نداره موراد شما اگه دنيا هم بياد رسيده هست و مشكلي پيش مياد دكتر اگه خطري باشه حتما ميگه بري بيمارستان بستري بشي

براي همه دعا كنيد مثل پروردگار ك مهربانيش برهمه سايه افكنده است اي دوست مرا دعا كن شايد نزديكتر از من ب خدا ايستاده اي🙏🏻  
آخر بارداری ای دیکه. توروخدا این استرسا رو نداشته باش. خدایی نکرده اگه مشکلی بود دکتر بهت میگفت دیگه

آخه میخوام اگر ممکنه زودتر زایمان کنم به خواهرم اطلاع بدم. ازم دوره ممکنه دیر برسه بهم تنهام

عزیزم چون توی نیمه دوم بارداریت هستی خطر زیادی نداره ولی ممکنه باعث بشه زودتر زایمان کنی که اونم چیز نگران کننده ای نیست نگران نباش❤️

یاٰرَبَّ‌العاٰلَمین‌لاٰتُعَلِّقُ‌قَلبۍبِمالَیسَ‌لِۍ🖤
هیچی نیست من سربچه اخرم اینجوربودم 

خب چی شد؟ زودتر از موعد زایمان کردین؟ من تنهام کسی نیست. خواهرمم شهر دیگه ای ازم دوره. همش استرس دارم ک اگر یهو شد چکار کنم تنهایی. کاش میدونستم اگر ممکنه زودتر زایمان کنم بهش بگم بیاد

آخه میخوام اگر ممکنه زودتر زایمان کنم به خواهرم اطلاع بدم. ازم دوره ممکنه دیر برسه بهم تنهام

اگه قرار بود زودتر زایمان کنی دکتر بهت میگفت خب. آب دور جنین برای چی زیاد میشه اصلا؟

خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده