2777
2789

خواهرم سه سال پیش ازدواج کرد اون موقع 32 سالش بود من 23 سال. تازه رفته بودم سرکار و حقوق داشتم

اینم بگم که رابطمون با هم خیلی خوب بود و هیچوقت دعوا و اینا نداشتیم. برای ازدواجشم تک تک مراحل پیشش بودم و کمکش کردم. برای کادوی سر عقد، خانواده تصمیم گرفت یه تیکه طلا بده. الان بعد از سه سال با هم بحثمون شده و میگه تو اینقدر خسیسی که یه کادو واسه ازدواجم بهم ندادی. مامانم گفت از طرف خانواده کادو دادیم نیلیا ازدواج نکرده که جدا کادو بده چه توقعی داری

ولی خواهرم میگه ازدواج نکرده حقوق که داره باید میداد

اینم بگم که خواهر و برادر مجرد داماد که خیلی از من بزرگترن هم جداگانه کادو ندادن 

الان حق با کیه؟

شما جداگانه کادوی سر عقد میدین؟

خواهرم سر این موضوع خواهریمونو بهم زده کلا

محردای ما نمیدن کادو

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه لازم نیست ؛ بحث خواهرت جداست وقتی خودت پول داری چه اشکالی داره همینطوری یه کادوی از روی علاقه بهش بدی. 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

برحسب آداب و رسوم فرق میکنه 

ما رسم داریم مثلا یه دست بند از طرف همه خواهرهای عروس یا برادرا ولی دیگه جدا جدا هرکس نمیده 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

نیازی نیست کادوی جدا ولی سر عقدم خواهرم مجرد بود و شاغل بهم کادوی جدا داد

اجباری نیست ولی خب آدم خیلی خوشحال میشه اگرم نمیداد باز من ناراحت نمیشدم چون مجرد بوده با خانواده حساب میشده

با خودت در صلح و مهربونی باش...🌱🧚‍♀️
یعنی بعد ۳سال یادش افتاده!؟ عزیزم نیازی نیست ولی بعضیا کلاس بزارن جداگانه کادو میدن تا اسمشونم جداگ ...

بله

این اولین دعوای جدی بعد از ازدواجش بود دلخوریاشو یهو بروز داد

همشم مادی بود

چون خودش سر کار نمیره و از جهت مادی جدیدا یکم توی فشاره، حقوق من به چشمش خیلی زیاد میاد