2777
2789
اخه فقط چایی نیست ببین من دارم خونم رو نقاشی میکنم و حدودا یک هفتست که اینجام تو این یک هفته دیوانه ...

عزیزم.... فقط تو خونه خودت بچه رو می تونی تربیت کنی.... تربیت اون دست تویه.... بعدش که بری خونت اون این کار از سرش میوفته.... چقد سخت می گیری... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی کارت اشتباه بوده.... دل مادرتو شکوندی.... الان نمی فهمی.... بزار چند ساله دیگه می فهمی.... بعد ...

دوست گلم ماورم یه اخلاقی داره میگه فقط ما خوبیم فقط حرفهای ما درسته.

امروز میگه کارای تو و شوهرت همش غلطه.میگم اره اون اصلا وصله ناجوره.میگه دقیقا اون از اولم وصله ناجور بوده بعد که ناراحت شدم گریه زاری کردم برادرم اومده ارومم کنه میگه ولش کن تو خونشون دیوونشون کردن.

اخه فقط چایی نیست ببین من دارم خونم رو نقاشی میکنم و حدودا یک هفتست که اینجام تو این یک هفته دیوانه ...

خب حق هم دارین اگربخوان اینجوری نسبت به من مثلا یه کاراشتباه بچه واکنش نشون بدن مثلابخندن با چه متوجه اشتباهش نمیشه عادت می‌کنه فکرمیکنه کارخوببهکه همه خندیدن. 

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
اگزما با اینکه احتمال قوز قرنیه داره که شما ولش نمیکردین.

من اینقدر تجربه دارم که بدونم با یه چایی قوز قرینه زیاد نمیشه.... بازم هر جور خودت صلاح می دونی... آره به نظرم پشت سرت بچه ت راه برو که یه وقت زمین نخوره... با همه هم صحبت کن که نه بخندن نه چایی بدن نه بغلش کنن.... چون شیشه ست.. شاید بشکنه.... 

با یه هفته شخصیت بچه تون شکل نمی گیره در مورد حساسیت چشاش اگه خواستی توضیح بده آخه منم بچه کوچیک دارم

ببین من خودم دوتابچه دارم واقعا هم درک میکنم صحبت هات رو.فقط یه سری چیزا رو دسته بندی کن مثلاً میخوای نسبت به یه چیزی واکنش نشون بدی اول ببین واقعا اونکارخطرناکه برای بچه اگرخیلی خطر داره جدی ولی با مهربونیت بگو نه با گله.یامثلاببین فلان کارشون مثلا میشه ازش گذشت خطرانچنانی نداره هیچی نگو بگذر 

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
ببین من خودم دوتابچه دارم واقعا هم درک میکنم صحبت هات رو.فقط یه سری چیزا رو دسته بندی کن مثلاً میخوا ...

ببین گلم من همسرم‌خییییلی حساسه روی بچه و اینقدر خانوادم جلوی همرم بارفتارشون نشون دادن که باید حرف مارو گوش کنی نه پدر و مادرتو که اونم حساس کردن.

نمیخوام دیگه بین اونا بحث پیش بیاد خودمو بد میکنم و حرف میزنم اما اینم قبول نمیکنن.

صدبار به من میگه رفتارت برای تربیت بچه اشتباهه با مشاور صحبت کن با مشاور حرف میزنم میگه خانوادت مقصرن باز اینا نمیخوان قبول کنن.

باور میکنی میگه اون مشاوره زر میزنه حالیش نیست.