2777
2789
توی دعوا و بخث هیچکس صد درصد مقصر نیس ب جا این ک دنبال علت و مقصر باشیدگ منطقی صحبت کنید تا ب نتیجع ...

بخدا منطقی عمل نمیکنن.

مثلا من پسرم رو بدون صندلی ماشین بیرون نمیبرم اگر ببرم خودم عقب میشینم و بغلش میکنم امروز برادرم بردتش پایین تو ماشین جلو نشوندتش حدودا چند متری باهاش حرکت کرده پسر من خییییلی خیییلی شیطونه.

اومدن بالا گفتم دایی دیگه هیچ وقت نبرش اخه من بدون صندلی نمیبرمش.

بخدا منطقی عمل نمیکنن. مثلا من پسرم رو بدون صندلی ماشین بیرون نمیبرم اگر ببرم خودم عقب میشینم و بغل ...

بچتو ندع دست کسی..

اگرم ناراحت شن بهتر از اینع خدای نکردع بلایی سر اون بچع بیاد

انسانی‌ فراتر‌ از درک‌ عمومی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشم میگه بیا برو تو دایی ماشین ما میخ داره تورو میخوره.از اون طرف مادرم میگه حرف بدی زدی جای تشکرته.میگم اخه ار ادم نمیپرسین اگه اتفاقی بیوفته میتونین جواب بدین؟میگه حالا که نیوفتاد.

من نظرم اینه که باید به عقیده من و نوع تربیت پدرو مادر احترام گذاشت مگر اینکه واقعا اشتباه باشه شیوه تربیتشون .خانواده شماهم باید به نظر شما احترام بزارن مگه اینکه بادلیل منطقی بهتون بگن که اشتباه میکنین.البته شماکامل تعریف نکردین ببینیم چی به چیه🙂

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
خونه بقیه کلا بچه رو رها کن.... هم اعصاب خودتو بهم می‌ریزی هم اعصاب بچه رو.... اشتباه از شماست...&nb ...

پسر من چشماش حساسیت داره و نباید خیلی چیزهارو بخوره.نباید تو این سن چای بخوره.چطور رهاش کنم وقتی هرچی میخواد بهش میدن بعد میگن دلمون نمیاد ندیم.

بخدا منطقی عمل نمیکنن. مثلا من پسرم رو بدون صندلی ماشین بیرون نمیبرم اگر ببرم خودم عقب میشینم و بغل ...

اینجوری همه رو با خود ت لج میکنی... آدم ها رو برای خودت نگه دار... .... این چه حرفیه خوب.... چند روز دیگه بچه های این و اون و بالا و پایین می کنن.... بعد باز افسوس می خوری... همه چیز دست خداست.... تا خدا نخواد برگی از درخت نیوفته.... خدا نگهدار بچه ی شما هست.... 

بچتو ندع دست کسی.. اگرم ناراحت شن بهتر از اینع خدای نکردع بلایی سر اون بچع بیاد

والله امروز مامانم جیغ و داد و دعوا که اره فقط تو مادری ما متدر نبودیم بچموم رو میدادیم دست همه؟

گفتم شما اختیار بچت رو داشتی.

میگه اره تو خوبی تو همه کاره باش .

اصلا منطق ندارن بخدا.

پسر من چشماش حساسیت داره و نباید خیلی چیزهارو بخوره.نباید تو این سن چای بخوره.چطور رهاش کنم وقتی هرچ ...

به نظر من حالایکم سخت گرفتین نسبت به ماشین مسیر طولانی که نبوده تسکرمیکردی میگفتی صندلی بزار داداش دفعه دیگه یه وقت ترمزی چیزی می‌کنی خط نداشته باشه بعدم شماکه همیشه خونه پدر مادرتون نیستین حالابایه چایی خوردن چیزی نمیشه مگه اینکه دکترگفته باشه واقعاابراش خیلی ضرر داره

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
پسر من چشماش حساسیت داره و نباید خیلی چیزهارو بخوره.نباید تو این سن چای بخوره.چطور رهاش کنم وقتی هرچ ...

من اونقد به بچم همه چی دادن تو 4 ماهگی بچم اگزما گرفته بود.... بعدش که بردم دکتر دیدن بچه اذیت میشه.... دیگه همه شون رعایت کردن.... اونها بچه رو دوست دارن.... قصد بدی که ندارن..... الان بقیه همه میگن چقد اخلاقم خوب بوده.... سر بچه حساسیت نداشتی....اونم خدارو شکر خوب شد...

اخه فقط چایی نیست ببین من دارم خونم رو نقاشی میکنم و حدودا یک هفتست که اینجام تو این یک هفته دیوانه شدم.

مثلا دیشب داشتم با همسرم تلفنی ثحبت میکردم بچه خرمالو رو برداشته پرت کرده همه هر هر میخندن جای اینکه بگن نکن کار بدیه.

بعد به من میگن اشتباه میکنی 

درکل میخوام بگم برای راحتی خودتون فرزندتان پختی رابطه خوب با اطرافیانتان حتماحتما درموردفرزندتون قوانین خودتون رو داشته باشین اما نه حساسیت های زیادی که فقط باعث اذیت خودتون وبقیه بشه 

والله امروز مامانم جیغ و داد و دعوا که اره فقط تو مادری ما متدر نبودیم بچموم رو میدادیم دست همه؟ گف ...

خیلی کارت اشتباه بوده.... دل مادرتو شکوندی.... الان نمی فهمی.... بزار چند ساله دیگه می فهمی.... بعد پشیمون میشی... خواهرانه بهت گفتم...