2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا مهرت اینه .خیلی قشنگه منم اگه خانوادم مخالفت نمیکردن با شاخ گل رز خیلی موافق بودم

خیلی معذرت میخوام  چون احمق و ساده ای مث خیلیا 

فک کن خدای نکرده طلاق بگیری 

بعد طلاق و از دس رفتن چندین سال جوونی و عمر آوارگی و فشار عصبی و احتمالا با یه بچه ۵۰ تا شاخه گل رزو میخوای بکنی تو کیون خرررر؟؟؟؟؟؟؟🫢🫢🫢🫢🫢🫢😶😶😶😶😶😶

واقعا مهرت اینه .خیلی قشنگه منم اگه خانوادم مخالفت نمیکردن با شاخ گل رز خیلی موافق بودم

اره بهم حس خوبی میداد

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خیلی معذرت میخوام چون احمق و ساده ای مث خیلیا فک کن خدای نکرده طلاق بگیری بعد طلاق و از دس رفتن چند ...

فکر کردی میان مهریه میدن ،اینقدر باید بدویی ،عمرت که رفته ،بقیه اش برا مهریه باید بزاری ،پول که بگیری به نظرت جوونی ات بر میگرده ،باید تو خونه شوهر مستقل بشی ،بهترین چیز حق تنصیف و خروج از کشور و تحصیل و اشتغال هست ،

خیلی معذرت میخوام چون احمق و ساده ای مث خیلیا فک کن خدای نکرده طلاق بگیری بعد طلاق و از دس رفتن چند ...

من چند سال پیش ک میخاستم جدا بشم برادرم گفت مهریتو بزار اجرا قبول نکردم با چشم خودم دیدم دخترایی ک چندسال جوونیشون پا ی یه ادم بی ی مصرف گزاشتن و باز چندسال عمر دیگشون پله ها ی دادگاه و بالا پایین کردن بنظرر من چ سن 20 سالگی چ 50 سالگی دیدی طرف مقابلت بدردت نمیخوره مهریتو. ببخشی و فرار کنی ن اینکه چند سال باقی مونده عمرتم پله دادگاه بالا پایین کنی

فکر کردی میان مهریه میدن ،اینقدر باید بدویی ،عمرت که رفته ،بقیه اش برا مهریه باید بزاری ،پول که بگیر ...

حتی همین حق تحصیل و هم بعددازدواج میزنن زیرش خودم حق اشتغال و تحصیل داشتم 

حالا لازم بود جمله زشت بابات و توهین به یک کشور و نژاد پرستی رو تو سایت عمومی بیان کنی؟

همینجا یکی می‌گفت رفتیم خواستگاری دختر اتباع کلی طلا و جهیزیه و مهریه گفتن ماهم پشیمون شدیم و خیلی پر توقع هستن !!

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
حالا لازم بود جمله زشت بابات و توهین به یک کشور و نژاد پرستی رو تو سایت عمومی بیان کنی؟همینجا یکی می ...

همین اتباع و خدمون پرو کردیم ک دختر ب جوون ایرانی هم با کلی ناز و ادا میدن