الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم به سلامتی ان شاء الله خوشبخت بشی گلم جمعه چی شد رفتید بیرون؟
مرسی عزیزم 🙏🌹💞
یکشنبه هم رفتیم دوباره هیچی میگه زودتر عقد کنیم امروز یکی از آشنا هامون میره تحقیق شاید یک هفته چندروز دیگه عقد کنم چون باید این خونه هم تحویل بدم بعد وسایلمو رد کنم بره
تا با کفشهای کسی راه نرفتی راه رفتنش را قضاوت نکن......
راستش بخاطر مهریه ،داداشم میگه ۱۱۴ تا سکه باید مهریه کنه اونم میگه من اگه خونه رو نصف شو به نام بزنم دوماه کار اداری داره ولی بعد اینکه خونه به نامش شد همون سه دونگ باید سکه هارو ببخشه
بخاطر این
بعد اولش میگفت من قید میکنم تا وقتی زنده هستم نمیتونه اون سه دونگ خونه رو مطالبه کنه میترسید من طلاق بگیرم خونه رو از چنگش دربیارم حالا معلوم نیست عزیزم نمیدونم چی بشه حتی از محضر هم وقت گرفته تا قسمت چی باشه 😔
کاش زیاد سخت نگیرید این بیچاره که گفته خونه به نام میزنه بسته دیگه نظر خودت چیه؟ البته اینم ب ...
طلا خریده سرویس نیم ست انگشتر خریدیم فقط ۱۲ میلیون پول اون شد دستبند هم جدا خرید برام کلی هم لباس و اینا گرفتم ولی نمیدونم اگه قسمت هم نباشه نمیشه دیگه