2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم هیچی فعلا آشنا شدیم چندبار بیرون رفتیم تا ببینیم چی میشه بعد عقد کنیم خبری نیس ی کم درگیر کارام هستم،سوالی داشتید خصوصی ازم بپرسید هروقت بیام جواب میدم 

دوستون دارم

تا با کفش‌های کسی راه نرفتی راه رفتنش را قضاوت نکن......
سلام عزیزم هیچی فعلا آشنا شدیم چندبار بیرون رفتیم تا ببینیم چی میشه بعد عقد کنیم خبری نیس ی کم درگیر ...

عزیزم به سلامتی ان شاء الله خوشبخت بشی گلم 

جمعه چی شد رفتید بیرون؟ 

عزیزم به سلامتی ان شاء الله خوشبخت بشی گلم  جمعه چی شد رفتید بیرون؟

مرسی عزیزم 🙏🌹💞

یکشنبه هم رفتیم دوباره هیچی میگه زودتر عقد کنیم امروز یکی از آشنا هامون می‌ره تحقیق شاید یک هفته چندروز دیگه عقد کنم چون باید این خونه هم تحویل بدم بعد وسایلمو رد کنم بره 

مرسی عزیزم 🙏🌹💞 یکشنبه هم رفتیم دوباره هیچی میگه زودتر عقد کنیم امروز یکی از آشنا هامون می‌ره تحق ...

به سلامتی مبارکت باشه چه قدر برات خوشحالم 

خوشی هات بی پایان گلم

چرا عزیزم مشکل چی؟ 

راستش بخاطر مهریه ،داداشم میگه ۱۱۴ تا سکه باید مهریه کنه اونم میگه من اگه خونه رو نصف شو به نام بزنم دوماه کار اداری داره ولی بعد اینکه خونه به نامش شد همون سه دونگ باید سکه هارو ببخشه 

بخاطر این

بعد اولش می‌گفت من قید میکنم تا وقتی زنده هستم نمیتونه اون سه دونگ خونه رو مطالبه کنه میترسید من طلاق بگیرم خونه رو از چنگش دربیارم حالا معلوم نیست عزیزم نمی‌دونم چی بشه حتی از محضر هم وقت گرفته تا قسمت چی باشه 😔

راستش بخاطر مهریه ،داداشم میگه ۱۱۴ تا سکه باید مهریه کنه اونم میگه من اگه خونه رو نصف شو به نام بزنم ...

کاش زیاد سخت نگیرید این بیچاره که گفته خونه به نام میزنه بسته دیگه نظر خودت چیه؟ 

البته اینم بگم مهریه پشتوانه است ولی شما برا خرید که رفتید طلا بیشتر بردار

بعد اولش می‌گفت من قید میکنم تا وقتی زنده هستم نمیتونه اون سه دونگ خونه رو مطالبه کنه میترسید من طلا ...

ان شاء الله هرچی به صلاحت هست همون بشه هرچی خدا بخواد ان شاء الله خوشبخت بشی 

کاش زیاد سخت نگیرید این بیچاره که گفته خونه به نام میزنه بسته دیگه نظر خودت چیه؟  البته اینم ب ...

طلا خریده سرویس نیم ست انگشتر خریدیم فقط ۱۲ میلیون پول اون شد دستبند هم جدا خرید برام کلی هم لباس و اینا گرفتم ولی نمی‌دونم اگه قسمت هم نباشه نمیشه دیگه