2777
2789
وای دلم کباب شد😭😭😭خدا ازش نگذره انشاله خدا خودش کمکت کنه پسرت چندسالشه؟ منم ی دختر پسر دارم ولی ...

پسرم ۴دخترم ۱/۵ سونو ۱۲هفتگی رفتم گفتند به احتمال زیاد پسر الان انومالی گفت دختره کارم همش گریه هست سر سفره همه چیزو پرت کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه پسر بشه مگه دست منه میگه روم نمیشه به خانوادم بگم زنم دختر بارداره

عجببب.

شمام واسه اینکه حرصش بدی بگو بخاطر ناتوانی خودت بوده. 

البته خیلی عذر میخوام از جمع.

تعیین جنسیت بچه از سمت آقاست. در جریانی که؟

من بودم بدنیا نمی اوردم وقتی بی پدره وقتی دست تنهایی وقتی حرمت نداره حرمت نداری

چیکار کنم خانواده شوهرم همه پسر دوست دارن برادر شوهرم گفت اگه بچه میاری پسر باشه مگه آخه دست منه آخه 😭😭😭

پس اون پسر رو زن همسایه واسش زایید؟ ببین چکار میکنن این آدما. بی دلیل اعصاب آدمو میریزن بهم. اه ...

هی میگه میرم پیش مامانم دیگه خونه نمیام روم نمیشه بهشون بگم دختره آبروم میرم فقط دلم میخواد بمیرم 😭😭😭 

هی میگه میرم پیش مامانم دیگه خونه نمیام روم نمیشه بهشون بگم دختره آبروم میرم فقط دلم میخواد بمیرم 😭 ...

اعصابت و خورد نکن.

بهش بگو هر جا میخوای بری برو. درو هم پشت سرت ببند.

اگر تو مسولیت کارهاتو به عهده نمی گیری خودم تا آخرین لحظه عمرم پای بچه هام می مونم و بزرگشون میکنم و طوری تربیت میکنم که مسولیت همه کار های ریز و درشت شون رو قبول کنن.

تمام

به نظرتون چیکار کنم توروخدا کمکم کنید از این دنیا خسته شدم 

الان دیگه کاری نمیشه کردگلم،سقط کردنم گناه داره خدامهرشوبه دل شوهرت بندازه زمان خودش همه چیرودرست میکنه صبرکن فعلاعصبیه یه چن وقت دیگه آروم میشه،منم میخوام این ماه اقدام کن شوهرم میگه اگه دختربشه سقط میکنم خیلی استرس دارم

دنیام پسرم😘😘