2777
2789
عنوان

خیلی تنهام چیککا کنم😢

541 بازدید | 35 پست

سلام بچها من٢٢سالمه و دانشجوم خیلی احساس تنهایی ازلحاظ عاطفی میکنم ازطرفی تااین سن مردی تو زندگیم نبوده چنتا رابطع مجازی ناموفق ومسخره داشتم فقط...واقا ازلحاظ ظاهربخدا تعریف ازخود نباشه کم از بقیه م ندارم حتی خیلیی سرترم ولی نمیدونم چرا کسی دورم نیس واقا خسته شدم ازین وضعیت😣😓😢نمیتونم هرکسی م بخام دلم ی مردی و میخاد که بامن تفاوت سنی داشته باشه و بتونه اون حس تکیه گاهی رو بم بده ینی کسی ک هدفش مسخره بازی نباشه یجورایی واقا دلی باشه و حتی ازدواج...از ازدواج سنتی م زیاد خوشم نمیاد چیکار کنم واقا حالم خوش نیس 😢😣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از الان به خودت یادبده تنهاییاتو خودت پر کنی. وگرنه دو روز دیه که متاهل بشی داستان داری! توی تنهاییت کتاب بخون. کارای مورد علاقتو انجام بده با دوستات برو بیرون و ... اما دنبال این نباش یکی بیاد نجاتت بده!  بعد ازدواج ممکنه آدم تنهای تنهای تنها بشه 

مجردی واقعا عالیه، قدر بدون و ازش لذت ببر

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

منم مث توام . منتها من ۲۵سالمه باز خوبه تو ۳سال جوونتری

تیکر کربلا رفتنمه، به امید اینکه حسین جان بعد توبه شکستن های متعدد دوباره نگاهی بهم بندازه و من رو  دعوت کنه حرمش  
به این چیزا فکر نکن  بعدا پشیمون میشی بهترین لذت های دنیا رو‌می تونی ببری به نظرم از این خلو ...

چی بگم بخدا اصن واقا دلم میخاد یکی باشه بم محبت کنه خسته شدم بخداازبس حفظ ظاهر کردم ک حالم اوکیه 

اصن نمیدونم چ عیبی دارم ک انگا کسی اصن منو نمیبینه