2777
2789
عنوان

خیلی تنهام چیککا کنم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 35 پست
منم خیلی ازت بزرگترم متاسفانه مجرد و تنهام. باید باهاش کنار بیایم و از تنهایی نترسیم. سخته ولی باید ...

😣😣عزیزززمممممم نمیدونم واقا خواست خداست یا چی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیزم اینکه میگی تنهایی اذیتت میکنه یعنی نیاز به همسر داری یا اینکه فکر میکنی همسر آینده ت میتونه رفیق خوبی واست باشه؟ 

رفیقهای مثل خودت نداری؟ دختر منظورمه. 

تو اگه دنبال شوهر نباشی و کاملا مستقل رفتار کنی دقیقا مردا جذبت میشن! مردا اصن جذب اون زنی میشن که ه ...

من فکرمیکنم خیلی م فکر میکنم ولی پیش خودم اصن همه میگن مغروری و کسی رو در حدت نمیبینی حتی نگاهاتم پر از فخر فروشیه ولی واقامن خیلی مهربونم😣😢

خداییش ۲۲ سال سنی نیست که بخای اینجوری ناراحت باشی!  از مجردیت لذت ببر و با دوستات خوش بگذرون

بابا خب ازشون خسته شدم اونام درگیر روابط خودشونن ی روز بامن باشن ده روز با طرفشونن ولی من چی 😢

نمیخامم بخاطر پر ککردن حس تنهاییم  ازدواج کنم و پشیمون شم بعدا

😣😣عزیزززمممممم نمیدونم واقا خواست خداست یا چی

میتونه خواست خدا باشه یا کوتاهی از خودمون. سختگیری تو انتخاب، مشکلات اقتصادی که ازدواج کم شده. زیادی هم استرس ازدواجو نداشته باش چون هر چی خیلی بهش احساس وابستگی داشته باشی ازت دورتر میشه

میتونه خواست خدا باشه یا کوتاهی از خودمون. سختگیری تو انتخاب، مشکلات اقتصادی که ازدواج کم شده. زیادی ...

منظورم اینه که سعی کن ریلکس باشی. بسپر به خود خدا که همسر مناسبتو بیاره تو زندگیت.