سلام بچها من٢٢سالمه و دانشجوم خیلی احساس تنهایی ازلحاظ عاطفی میکنم ازطرفی تااین سن مردی تو زندگیم نبوده چنتا رابطع مجازی ناموفق ومسخره داشتم فقط...واقا ازلحاظ ظاهربخدا تعریف ازخود نباشه کم از بقیه م ندارم حتی خیلیی سرترم ولی نمیدونم چرا کسی دورم نیس واقا خسته شدم ازین وضعیت😣😓😢نمیتونم هرکسی م بخام دلم ی مردی و میخاد که بامن تفاوت سنی داشته باشه و بتونه اون حس تکیه گاهی رو بم بده ینی کسی ک هدفش مسخره بازی نباشه یجورایی واقا دلی باشه و حتی ازدواج...از ازدواج سنتی م زیاد خوشم نمیاد چیکار کنم واقا حالم خوش نیس 😢😣
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میتونه خواست خدا باشه یا کوتاهی از خودمون. سختگیری تو انتخاب، مشکلات اقتصادی که ازدواج کم شده. زیادی هم استرس ازدواجو نداشته باش چون هر چی خیلی بهش احساس وابستگی داشته باشی ازت دورتر میشه