2777
2789
عنوان

خیلی تنهام چیککا کنم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 35 پست
از الان به خودت یادبده تنهاییاتو خودت پر کنی. وگرنه دو روز دیه که متاهل بشی داستان داری! توی تنهاییت ...

درستهه قربونت ممنون ازحرفای قشنگت 

دارم واقا ب هرروشی خودمو سرگرم میکنم تااین سنم خودم خودمو نجات داذم وگنه خونواده ک کلا تعطیل 

منظورم اینه که سعی کن ریلکس باشی. بسپر به خود خدا که همسر مناسبتو بیاره تو زندگیت.

واقا دعام اینه تو نمازام چنبارم استخاره کردم تو این مورد مدام میاد ک خواست خداست این روزا و تنهاییا سپردم ب خودش😢😣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😢تونستم چشم

ببین من ۲۸ سالگی ازدواج کردم. و همسرم ۳ ماه از خودم کوچیکتره‌ 

وقتی به عقب برمیگردم و روزایی که فکر میکردم واااای چقد دیر شده و چرا من خواستگار ندارم و ... میبینم که اصلا توی سن کمتر همسرم شرایط ازدواج نداشته و تقدیر من ازدواج با این آقا بوده. پس صبر کن. توکل کن و از مجردیت و دوستات و ... لذت ببر و به هیچ چیز دیگه ای هم فکر نکن

همیشه خدا خییییلی از ما جلوترو داره میبینه

واقا دعام اینه تو نمازام چنبارم استخاره کردم تو این مورد مدام میاد ک خواست خداست این روزا و تنهاییا ...

عزیزم خدا برای همه بنده هاش بهترینو میخواد. شاید الان مجرد بودن برات بهتر از ازدواجه. شاید بهترین ازدواج برات قراره چند وقت دیگه رقم بخوره نه الان یا گذشته. خدا بزرگه خودش حواسش بهمون هست🙃