2777
2789
عنوان

چطوری بدنم دوست داشته باشم

270 بازدید | 19 پست

از وقتی ۱۲ سالم شد همیشه از بدنم متنفر بودم

انگار وقتی تو آینه میدیمش شرمم میگرف ک چرا مال منه...با دستای خودم داشتم و دارم داغونش میکنم، از بولمبیا و انورکسیا گرفته تا خونریزی معده... تا الان ک دارم اینو مینویسم

من واقن حالم خوب نیس حتی روانشناس هم نتونس خوبم کنه..کاش میشد صادقانه بگم من میخام برم پیش دیوونه ها زندگی کنم!! اینطوری خیلی راحت ترم

نمیدونم...شاید اگ یکم بزرگتر شم میفهمم اینا الکی بوده

چند سالته الان؟

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست نوجوان من

در سني ك تو هستي تا حدودي اين حالتها طبيعي ه

تمركز نكن روي بدنت 

بيخيال باش ، بزرگتر كه بشي ميفهمي چيزهاي مهمتري در زندگي هست 

سه تا پيشنهاد برات دارم 

اول مطالعه

دوم مطالعه

سوم ورزش

در انتظار پروانه شدن
چرا اخه:( ببین از چیه خودت ناراضی هستی سعی کن اروم اروم و با ورزش کردن اون چیزی که از نظر خودت دوست ...

متاسفانه دیگ کار ازینا گذشته و من خیلی وقته ک رو تردمیل دارم راه میرم

دوست نوجوان من در سني ك تو هستي تا حدودي اين حالتها طبيعي ه تمركز نكن روي بدنت  بيخيال باش ، ...

انگار هرسال داره بدتر از سالای پیش میشه...ا همه لحاظ بزرگ شدم ولی انگار هنوزم بچم تو این مورد

خودم میدونم خیلی رفتارام مسخرس و خجالت اور 

بهترین راه برای اینکه خودت رو دوست داشته باشی اینه که هواپونوپونو کنی عزیز دلم من واقعا تاثیرش و تو زندگیم دیدم 

برای شروع این کار هم کتاب شفای ذهن رو بخون صد درصد حالت بهتر میشه :)

بهترین راه برای اینکه خودت رو دوست داشته باشی اینه که هواپونوپونو کنی عزیز دلم من واقعا تاثیرش و تو ...

ولی من حس‌میکنم باید فقط بمیرم تا حل شه

من واقن خستم