2777
2789
عنوان

به چوب خدا اعتقاد دارین؟

701 بازدید | 44 پست

من با اینکه وزنم نرماله و همه چیم میخورم اما همیشه تو آزمایشام کمبود یچیزایی دارم و هرچند وقت یبار قرص ویتامین و...میخورم زمانی که تازه ازدواج کرده بودم هرارگاهی مجبوری خونه مادرشوهرم میموندم مادرشوهرم اذیتم میکرد منم چیزی میگفتم پدرشوهرم و...دعوام میکردن به ناحق آخر سرم میگفتن تو قرص میخوری اثر اوناس که ناراحتی😐

منم هیچی نمیگفتم تو دلم گفتم خدایا به خودت می‌سپرم کسی که این حرفارو بهم میزنه دوتا قرص ویتامینو سرکوفت میزنه بهم....چند روزه فهمیدم سرطان گرفته

خیلی دلم گرفته کاش همچین حرفی نمیگفتم 

اما مگه به گفته منه همه چی به خواست خداست

درسته هیچکسو ندارم ولی خدارو دارم که مهربون تر از همه ی آدماس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این چیزا خیلی پیچیده است یه بحث مفصله اینکه آیا رفتار یه شخص ب زندگیش ربط پیدا میکنه یا تقدیرش باشه،،هردو در جریانن

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️

آره چوب خدا صدا نداده اگه سرت بیاد دوا نداره 

من موقع جدا شدنم جاریم خیلی پشت سرم حرفای ناحق زد یه دو سه سال بعد جدایی من اونم طلاق گرفت شوهرش بهش خیانت کرد انقد بهش زور داشت ک حاضر بود هوو سرش بیاد ولی طلاق نگیره ولی شوهرش میگفت طلاق بگیریم تا زن بگیره.

چوب خدا واسه من این جوریه که اگه کسی کوچکترین ناراحتی از من داشته باشه من چوب میخورم ولی دیگران آزادن هر رفتاری با من انجام بدن 😕😕😕 بار ها دلم شکسته ولی روز به روز در حال پیشرفته و خدا بیشتر هواش رو داره🙄

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍