2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی رو مخمه بیاین بگم کاراش

214 بازدید | 21 پست

طبیعیه بنظرتون

من میرم باشگاه دوروز تو هفته چون شوهرم هیچوقت خونه نیست این دورزم با دخترم خابم ساعت ۷میرم تا ۹

وقتی درو بازمیکنم یجور با اخم نشسته مث برج زهرمار

حرف که نمیزنه اصلا فقط دستور اینو بیار اونو بزن 

خنده که چندساله ندیدم بخنده

یه مرد گوشت تلخ که میبینمش کل انرژیم میپره راضی نیستم بیاد خونه موندم چیکارکنم

خدا صبر بده..چرا فک میکردم اخمو جذابه 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ناراضی نیست نمیدونم حسوده حس میکنم

مادر منم بره بیرون پدرم ناراحت میشه..همه مردا همینن فک کنم

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
خدا صبر بده..چرا فک میکردم اخمو جذابه

اخمو از بیرون جذابه از داخل اصن خوب نیس😁یه دونه دارم.. البته نسبت ب بیرونش خیلی بهتره.. ولی کلا اخمویی بهتره ک تو خونه واسه تو دلقک باشه.. شوهرم تقریبا همینجوریه

💙♥💜
اخمو از بیرون جذابه از داخل اصن خوب نیس😁یه دونه دارم.. البته نسبت ب بیرونش خیلی بهتره.. ولی کلا اخم ...

کلا انگار مردا فقط تو مجردی و از دور جذابن😂

عبوس کجا جذابه انگار ارث پدرش رو طلب داره

برا زندگی سخته ..تو مجردی قشنگه

کلا انگار مردا فقط تو مجردی و از دور جذابن😂

آخ گفتی.. اتفاقا منم فک میکنم میگم همبن شوهرمو تو مجردی اگر از دور میدیدمش تو اینور اونور میگفتم این جنتلمن اینده منه.. ولی الان میگم این چیه دیگه😂

💙♥💜

فکرمیکنم خیلی ازمردااینطورن متاسفانه

شوهرمنم گاهی از جایی برمیگردم میبینم همینطوره.میگم چته میگه گشنم بودسردردشدم!!! تنها بودم!!!خسته شدم!!!!

خب پر یخچال غذاست گرم میکردی کوفت میکردی دیگه.یه فیلم میذاشتی میدیدی

خیلی از کلاسامو به این خاطر نصفه گذاشتم

دردم از یار است و درمان نیز هم