2777
2789
عنوان

همین الان ...

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 84 پست
هماتوم  تا ۲۰هفته خونریزی شدید داشتم  رعایت نمیکردم جذب نشد  یسره دانشگاه بیرون&nb ...

تا حالا نمیدونستم هماتوم چیه 

گفتی ، رفتم تونت مطالعه کردم یکم، 

آن شاالله که بارداریت به خیر میگذره ، زود به زود صدقه بذارید کنار حتما حتما

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
لهنت ب ویار  بخاطر همین ویار این سختیاشه ک میگم فقط یه دونه بچه  ب دومی فکر نخواهم کرد&n ...

منم همینطور  

من ، گرفتگی کمر و پا هم داشتم در کنار ویار شدیدم 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هماتوم  تا ۲۰هفته خونریزی شدید داشتم  رعایت نمیکردم جذب نشد  یسره دانشگاه بیرون&nb ...

دانشجو هستی ؟

تا حالا نمیدونستم هماتوم چیه  گفتی ، رفتم تونت مطالعه کردم یکم،  آن شاالله که بارداریت ب ...

مرسی گلم 

انشالله 

خونریزی نباشع بهتره

خونریزی داشته باشی خیلی خطر ناکه 

منم جز مورد دومشم 

دانشجو هستی ؟

اره عزیزم 

مرخصی گرفتم این ترم رو تا نی نی ب دنیا بیاد بعد برم 😍😍😍😍😍

از الان دنبال شیر خشک خوشمزه ام ک دوس داشته باشع بخوره اذیت نکنه 😐😐نیستم پیشش 

ب همسرم میگم خدا کنه بچه خوبی باشع 

مامانت رو اذیت نکنه 

مرسی گلم  انشالله  خونریزی نباشع بهتره خونریزی داشته باشی خیلی خطر ناکه  منم جز م ...

به حضرت فاطمه توسل کن ، حل میشه 

من تو زایمانم نزدیک بود بمیرم ، با توسل به ایشون همه چی به خیر گذشت

اه خیلی بده  شبا ب زور مسکن یکی دوساعت میخوابم خیلی اذیتم

مسکن ، برا بچه مضر نیس ؟

اره عزیزم  مرخصی گرفتم این ترم رو تا نی نی ب دنیا بیاد بعد برم 😍😍😍😍😍 از الان دنبال شیر خ ...

وای ،

همه بچه ها شش ماه اول اذیت بسیار دارن 

به حضرت فاطمه توسل کن ، حل میشه  من تو زایمانم نزدیک بود بمیرم ، با توسل به ایشون همه چی به خی ...

وای چرا ؟

من خیلی استرس دارم ونگرانم 

ب حق فاطمه زهرا منم زایمان بدون استرس باشه نی نیمم سالم باشه 

وای ، همه بچه ها شش ماه اول اذیت بسیار دارن 

من میخام از اول شیر خشکش بدم 

منم اصلا بچه داری بلد نیستم مامان اینام نیستن پیشم 

دیگه باید مادرشوهرم بزرگش کنه 

همش میگم بهش دخمل خوبی باشیااا اومده 

بعد همسرمم میگه هاا تو گفتی اونم میگه باچه مامانی 😐😐😐

مامانم میگه یه درصد شبیه بچگی های خودت بشع واویلا 

میگه چهارتا پسر بزرگ کردم اصلا نفهمیدم 

ولی تو پدرمو دراوردی 😐😐😐

وای چرا ؟ من خیلی استرس دارم ونگرانم  ب حق فاطمه زهرا منم زایمان بدون استرس باشه نی نیمم سالم ...

چیزی نمونده بود ، آمبولی کنم ،

ان شاالله ، آره نترس ، ولی تحت نظر دکتر باش همیشه .

چرا دکتر میگه نخور تحمل کن نباید مسکن بخوری   واقعا ب جایی میرسع ک تحملش برام سخته کلافه ...

کاش نخوری 

من میخام از اول شیر خشکش بدم  منم اصلا بچه داری بلد نیستم مامان اینام نیستن پیشم  دیگه ب ...

فقط جوابای همسرت    

شیرخشک آپتامیل خوبه ، یه مدلی داره برای اوایل بچه که خیلی دل درد میشه ، اوایلش اونو بهش بده