2777
2789
عنوان

بیاین بگم جاریم چجوری گند زد به خونه زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2241 بازدید | 65 پست
بنظرت چیکار کنم اندفعه؟

رفتی خونش حتما یه جیز چپه کن جایی که رنگش روشن باشه و خیلی عادی بگو عه ریخت بعدم جمع نکن تا بفهمه تو حالیته و حتما اهل تلافی هستی حتی میتونی یه ظرف بندازی بشکنه حالا توش غذام نبود نبود

اگرم اومد خونت خواست کمک کنه با خنده بگو نه عزبزم تو برو بشین هنوز خستگی خرابکاریای قبلی تو تنم مونده با خنده و شوخی بگو بزار خودشو جمع کنه

اصلا هم زیاد رفتو امد نکن باهاش چون از تو حرفات یه جیزی درمیاری میره بزرگش میکنه تحویل بقیه میده 

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
نه عین خودت تلافی کنی زشته  و کوچیک میشی  نمیدونم مثلا دعوت کن  خواست کمک کنه  ...

اره اینجوری خوبه باید یه تیکه سنگین بهش بندازم.

یا مثلا اگر کسی خونه مادر شوهرم دستش خورد چیزی ریخت بلند شم کمک کنم بگم والا من فلانی اینو ریخت ناراحت شدم چه برسه خودم بریزم ادم باید خیلی ذاتش بد باشه که اگر چیزی خونه مردم ریخت به دست و پا نیفته که جمع و جور و تمیزش کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتی خونش حتما یه جیز چپه کن جایی که رنگش روشن باشه و خیلی عادی بگو عه ریخت بعدم جمع نکن تا بفهمه تو ...

والا این اخلاقو که داره...

باورت میشه همون اوایل سر ظاهر من چقد پشت سرم به بقیه گفته بود که اره فلانی بد میگرده شوهرم و برادر شوهرم موذب میشن جلوش‌.

حالا من همیشه به خاطر حساسیت شوهرم، شومیزای آستین بلند تنمه که روی شلوارم میندازم که باسنمو بپوشونه، یقشونم جمع و جوره حتی شالمم یه جور میندازم گردنم معلوم نباشه...

با وجودی که خودشونم با حجاب نیستن

والا این اخلاقو که داره... باورت میشه همون اوایل سر ظاهر من چقد پشت سرم به بقیه گفته بود که اره فلا ...

باید یه جور جمعش کنی خیلی کوتاه اومدی

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
باید یه جور جمعش کنی خیلی کوتاه اومدی

من هر دفعه اومدم حرفیم بزنم شوهرم جلومو گرفت گفت تو محل نده من خودم جوابشونو میدم. مهم منم که میدونم اون چه نیتی داره.

بعدم رفت و امدمونو کم کردیم ولی اندفعه میخوام جوابشو بدم که بیشتر دور برنداره