2777
2789
عنوان

بیاین بگم جاریم چجوری گند زد به خونه زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2241 بازدید | 65 پست

چه حرص درآره، منم جاریم یه بار اوکد غذا رو بکشه برام انقدر بد کشبد که تجربه شد دفعه بعد بگم مرسی خودم میخوام بکشم شما سفره رو بچین ممنون میشم.

اگه از قصد میکنن که واقعا بدجنسن

لایک نکن لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با شنیدنش هم حرص خوردم 😬 

جاری منم همینه 

اوایل تازه اومده بودیم خونه ی جدیدمون همه چی نو و سفید 

یهو زنگ میزد دارم میام کیک بپزیم 

میومد مواد کیک رو میریخت رو فرش سفید آشپزخونه. 

سینک رو پر از ظرف میکرد و میرفت

نه ولی مگه به مهمان میشه حرفی زد؟ 

نه ولی اگه بازم پیش اومد و خواست کمک کنه 

من باشم بهش میگم عزیطم شما لطفا بشین  خودم انجام میدم 

یهو میبینی خورش چپه شد رو فرش یا ته دیگ ریخت رو مبل 

بلاخره یه جوری حالش رو میگیرم

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

ببخشید دو نه دونه جواب نمیدم

بچه ها نگین اتفاقه پیش میاد. اره پیش میاد اصلا ممکنه از دست خودم چیزی بریزه. ولی من اگر خونه کسی باشم یه لیوان ابم از دستم بریزه از استرس و ناراحتی میزبان به دست و پا میفتم و هرجوووووری شده سعی میکنم کمک کنم که تمیز شه...

چه برسه به قرمه سبزی اونم تا این حد خراب کاری... اگر انفاق باشه و از روی عمد نباشه طرف سریع بلند میشه خودشو به هر دری میزنه که خونه زندگی ادمو پاک کنه نکه انقد بی تفاوت. فقط بعد شام گفت میذاشتی من پاک میکردم گفتم الان بدتر گند میزنه گفتم نه ممنون خودم تمیز میکنم.

همیییییین.... یعنی دیگه حتی یه زنگ نزد ببینه تمیز شد یا نه، یا حتی معذرت خواهی کنه

اه

کثافت دست و پا چلفتی

خدا لعنتش کنه

من یکی اینطوری دور و برمو کثیف کنه لهش میکنم. تازه عروسم نیستم. 10 ساله خونه دارم وسایلام همه کهنه شدن ولی از کثیفی متنفرم. 

دو تا بجه بزرگ کردم، پونصد باز مهمون دعوت کردم، یه بار یه لک زو مبلام نیفتاد که اگر میفتاد در جا باعث و بانیشو میکشتم