سلام مامانا پسرمن شنبه سه ساله شد.اما از نوزلدیش تاالان روی خابیدن اذیتم میکنه.خیلی طول میده تابخابه.از۱۲شب خاموشی میزنیم تا دو هی میره میاد تواتاق توهال.عصرم از سه میایم تواتاق اما تا الانم بیداره.بچهای شما چطوری هستن اونام اذیت میکنن؟تازگیا لجبازم شده
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خب ۴ ماه ونیمه که سرش نمیشه داداشش خوابه اونم بخوابه؟ خوشبحالت چه زود دومی رو اوردی من اصلا جرئتشو ...
دومی چیه سومیه دومی بیست ماهشه.دومی و سومی خیلی ارومن تا۱۲ظهرمیخابن عصرم سه تا پنحو نیم میخابن اما این اولیه ازنوزادی اذیتمون میکرد واس خابیدن حتی شش ماهشم بود عصرا بزور میخابید😭😭🥴🥴
بچه من اینجوری بود . حتی عصر هم میرفت بیرون و پارک ، بازم نمیخوابید زود . تا اینکه یک حرکتی زدم .
هیچ وقت یادم نمیره فصل پاییز و زمستونم بود . و کرونا هم بود . تا صبح از خواب بیدار میشد ، لباس تنش می کردم پیاده می رفتیم پارک حای خونه ، اونجا کلی بازی می کرد و سرسره. بعد میومد خونه یه ناهار میخوردیم ، باز می رفتیم عصر پیاده روی و پارک و بدو بدو و توپ بازی . ظهر نمیذاشتم بخوابه با اینکه خسته میشد . بعد چهار پنج روز شبا ساعت نه شب میخوابید دیگه . حتی خودش میگفت شب بخیر بین ساعت نه تا ده خواب بود . در صورتی که قبلش تا دو نصغه شب بیدار بود .
بنظرم اگه خواب ظهر بچه ها خیلی برات مهمه مثلا صبح سعی کنید همگی 10 بیدار شید ک دوباره ظهر خسته باشید ...
چندباراینکارو کردم اما همشون راحت هابیدن بجز همین پسراولم که نخابید تا پنج بعدم با بداخلاقی تمام موند تااهرشب من پیشنهاددادم این تایم ببریمش مهدکودک تاهم خاب عصر ازسرش یره هم خونهدنباشه این تایم هم شب راختر بخابه وول نخوره اینقدر
حق داره عزیزم ۳ سالگی انقدر نمیخوابن که پسرمن اگر تا ۱۲ خواب باشه دیگه تا ۱ و۲ راحت بیداره ا ...
پسرمن بیست ماهشه راحت میخابه اما اولی بیست ماهشم بود راحت نمیخابید اره اولی دومی خاسته بودن سومی خداخاسته شد.سخت بودن فقط اینکه پسرم عصرا دیرمیخابه وگرنه نه چیز دیگه اذیت نمیکنه دومی سوم فوق العاده خوش خابن ازاوزادی تاالان اما اولیه ازاولشم واس خاب رفتن اذیتمون کرد دربقیه چیرا نه سخت نیست همیازی داره ازلحظه بیدارشدن تا موقع خاب