2777
2789
عنوان

بچه سه ساله هرکی داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 131 پست
اون حتما کوچیکتره ک میخابه بچه ها هر چی بزرگتر میشن خوابشون کمتر میشه مطمئن باش داداشش هم بزرگتر بشه ...

اره تواتاق خودش میره میخابه برقم خاموش میکنه.اما بارهاشد روزم نخابیده اما شب بازم هی تکون میخوره یساعت ناخاب بره مونذم باهاش چه کنم والا همسن داذاششم بود اذیت میکرد واس خاب نمیدونم وشه که ازنوزادی روی خاب رفتن اذیت داره

میدونی چیه این همین داداشش هم بود یاحتی کوچیکترم بود بازم همین بزنامه رو داشتیم باهاش کلا ازنوزادی ر ...

منم دقیقا پسرم همسن پسرته جمعه 3 سال شد. الان امروز ساعت 9 صبح بیدار شد همین الان خوابید بازم من 1 ساعت دیگه بیدارش میکنم چون الان ک میخوابه شب دوباره 1 اگه بخوابه بزور 

دو بار بخاطر حرفای چرت سیاسی تعلیق شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ۴ ماه ونیمه که سرش نمیشه داداشش خوابه اونم بخوابه؟ خوشبحالت چه زود دومی رو اوردی من اصلا جرئتشو ...

دومی چیه سومیه دومی بیست ماهشه.دومی و سومی خیلی ارومن تا۱۲ظهرمیخابن عصرم سه تا پنحو نیم میخابن اما این اولیه ازنوزادی اذیتمون میکرد واس خابیدن حتی شش ماهشم بود عصرا بزور میخابید😭😭🥴🥴

بنظرم اگه خواب ظهر بچه ها خیلی برات مهمه مثلا صبح سعی کنید همگی 10 بیدار شید ک دوباره ظهر خسته باشید ساعت 3 خوابتون بگیره. 2 ساعت بخوابید دوباره شب پر انرژی تا دو سه شب بیدارید

منم دقیقا پسرم همسن پسرته جمعه 3 سال شد. الان امروز ساعت 9 صبح بیدار شد همین الان خوابید بازم من 1 س ...

پسزمنم شب یک‌میخابه تا۱۲ظهر عصر چهارتا شش.اما دومیو سومی خیلی بهترازاینن

بچه من اینجوری بود . حتی عصر هم میرفت بیرون و پارک ، بازم نمیخوابید زود . تا اینکه یک حرکتی زدم .

هیچ وقت یادم نمیره فصل پاییز و زمستونم بود . و کرونا هم بود . تا صبح از خواب بیدار میشد ، لباس تنش می کردم پیاده می رفتیم پارک حای خونه ، اونجا کلی بازی می کرد و سرسره. بعد میومد خونه یه ناهار میخوردیم ، باز می رفتیم عصر پیاده روی و پارک و بدو بدو و توپ بازی . ظهر نمیذاشتم بخوابه با اینکه خسته میشد . بعد چهار پنج روز شبا ساعت نه شب میخوابید دیگه . حتی خودش میگفت شب بخیر بین ساعت نه تا ده خواب بود . در صورتی که قبلش تا دو نصغه شب بیدار بود . 

❤️من به همه اهدافم ميرسم ❤️
بنظرم اگه خواب ظهر بچه ها خیلی برات مهمه مثلا صبح سعی کنید همگی 10 بیدار شید ک دوباره ظهر خسته باشید ...

چندباراینکارو کردم اما همشون راحت هابیدن بجز همین پسراولم که نخابید تا پنج بعدم با بداخلاقی تمام موند تااهرشب من پیشنهاددادم این تایم ببریمش مهدکودک تاهم خاب عصر ازسرش یره هم خونهدنباشه این تایم هم شب راختر بخابه وول نخوره اینقدر

دومی چیه سومیه دومی بیست ماهشه.دومی و سومی خیلی ارومن تا۱۲ظهرمیخابن عصرم سه تا پنحو نیم میخابن اما ا ...

حق داره عزیزم ۳ سالگی انقدر نمیخوابن که

پسرمن اگر تا ۱۲ خواب باشه دیگه تا ۱ و۲ راحت بیداره 

اون ۲۰ ماهه هم تا چندماه دیگه همینجوری میشه

میگم یه سوال سخت نیست یه تا بچه پشت سرهم؟ خودتون مبخواستید،

من دوس دارم دومی رو بیارم شرایطشو ندارم

پسزمنم شب یک‌میخابه تا۱۲ظهر عصر چهارتا شش.اما دومیو سومی خیلی بهترازاینن

تایم خوابش زیاده. بنظرم طبیعیه کلا بچت ی کوچولو شما ازش بیشتر انتظار داری. میدونی شما چون با 3 تا بچه درگیری خیلی خسته میشی بعد بچه ها خیلی بیشتر از ماها انرژی دارن. بمب انرژین 

بچه من اینجوری بود . حتی عصر هم میرفت بیرون و پارک ، بازم نمیخوابید زود . تا اینکه یک حرکتی زدم ...

شرایطتت بامن اصلا حور نیست من نمیتونم ببرمش اصلا روزا بیرون تاشب همسرم بیاد بعد اصلا دوست ندارم شب زودبخابه چون صبحم‌زودپامیشه😁😁😁

حق داره عزیزم ۳ سالگی انقدر نمیخوابن که پسرمن اگر تا ۱۲ خواب باشه دیگه تا ۱ و۲ راحت بیداره  ا ...

گلک سه سال چیه این یسالشم بود برناممون همین بود باهاش کلا واس خابیدن اذیت داره

گلک سه سال چیه این یسالشم بود برناممون همین بود باهاش کلا واس خابیدن اذیت داره

حالا من یکسالگی رو نمیدونم عزیزم

ولی تو این سن باید انرژیش تخلیه بشه چاره ای نیست نمیشه انتظار داشت عصر بخوابه شب هم خوابش بیاد

حق داره عزیزم ۳ سالگی انقدر نمیخوابن که پسرمن اگر تا ۱۲ خواب باشه دیگه تا ۱ و۲ راحت بیداره  ا ...

پسرمن بیست ماهشه راحت میخابه اما اولی بیست ماهشم بود راحت نمیخابید اره اولی دومی خاسته بودن سومی خداخاسته شد.سخت بودن فقط اینکه پسرم عصرا دیرمیخابه وگرنه نه چیز دیگه اذیت نمیکنه دومی سوم فوق العاده خوش خابن ازاوزادی تاالان اما اولیه ازاولشم واس خاب رفتن اذیتمون کرد دربقیه چیرا نه سخت نیست همیازی داره ازلحظه بیدارشدن تا موقع خاب

تایم خوابش زیاده. بنظرم طبیعیه کلا بچت ی کوچولو شما ازش بیشتر انتظار داری. میدونی شما چون با 3 تا بچ ...

اره حرفت درسته اما خدا سرشاهده کارن همسن ماکانم بود واس 

خابیدن اذیت میکردنه اینکه سنش بالاتررفت خوابش کمترشده ازاولم همین مدلی بود اما ماکان راحت میخابه .

حالا من یکسالگی رو نمیدونم عزیزم ولی تو این سن باید انرژیش تخلیه بشه چاره ای نیست نمیشه انتظار داشت ...

میفرستمش مهد دیگه عصرا نخابه اگرم خاست اذیت کنه محبورم تحملش کنم تااخرشب یه مدت بعد انشالله اوکی میشه