2777
2789
عنوان

بچه سه ساله هرکی داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 131 پست
چرا متوجه پیامم نسدن اکثرا واس من مهم نیست شب دیربهابه اتفاقا دیزتربخابه بهتره چون منم تا۱۲ظهرمیخابم ...

یعنی 12 بیدار میشه بعد تو دوباره ازش میخای 3 بخوابه؟   

دو بار بخاطر حرفای چرت سیاسی تعلیق شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب نمیشه بچه خوابشو کرده دیگه خوابش نمیاد

نمیدونم چی بگم والا الان داذاشش همین تایم ببدارمیشه ولی راخت میخابه اما این همسن داداششم بود همین حرکت رو داشت واس خابیدن جبهه میگرفت

خب داداششم همبن تایم بیذارمیشه چطور اون مبخابه سریع ازنوازدیش همینجوری بود این نمیخابه زود

اون حتما کوچیکتره ک میخابه بچه ها هر چی بزرگتر میشن خوابشون کمتر میشه مطمئن باش داداشش هم بزرگتر بشه مثل این میشه. اینی ک میگی مقابله میکنه با خواب در حقیقت بچه خوابش نمیاد ولی خوب شما دیگه شرایط خواب رو براش فراهم میکنی حتما تاریک میکنی اون خوابش نمیاد ولی بعد از 1 ساعت وول خوردن بلاخره تسلیم میشه و میخابه

دو بار بخاطر حرفای چرت سیاسی تعلیق شدم
اون حتما کوچیکتره ک میخابه بچه ها هر چی بزرگتر میشن خوابشون کمتر میشه مطمئن باش داداشش هم بزرگتر بشه ...

میدونی چیه این همین داداشش هم بود یاحتی کوچیکترم بود بازم همین بزنامه رو داشتیم باهاش کلا ازنوزادی روخابیدن اذیتمون کرد

بچه من کلاازاول کم خاب بوده،کوچیکترکه بوداگه روزیه ساعت میحابیدخوش اخلاق بودوشبشم راحت میخابید،اگرم روزنمیخابیدبدقلق میشدوشبم خییییلی دیروخییییلی بدمیخابید. ، الانم که نزدیک چارسالشه دیگه روزانمیخابه ولی بداخلاق میشه وکتک میزنه،شبم بتیدهمه جاشوبخارونم وقصه بگم هی پامیشه برق روشن خاموش میکنه تشنش میشه دسشویی داره،،،،، خلاصه خستتون نکنم بگیدخدایاشکرت بچه هاتون راس پسرمن پادشاهن