سلام.پسرم ۳ سال و دو ماهشه.میخوام از پوشک بگیرم.خیلی لجبازی خودش رو نگه میداره.امروز از ساعت ۹ صبح تا ساعت ۴ بعدازظهر جیش نکرده.ای خدااا چیکار کنم.براش کادو خریدم.تشویقش میکنم فایده نداره.هکش نگه میداره تو دستشویی هممیره نگه میداره.دق شدم.تو رو خدا هر کی راه حلی داره بگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای بالاخره یکی مثل دختر من پیدا شد ،من خیلی سختی کشیدم ده دوازده ساعت خودشو نگه میداشت استرس میگرفتم ،اخر سر یه روز اتفاقی تو دستشویی جیش کرد کلی تشویقش کردم همون لحظه لباس تنش کردم بردم هم براش کادو گرفتم هم کیک خریدم ،تا دوسه روز اولم بعد هربار جیشش شکلاتی بستنی یا خوراکی جایزه میدادم بعدش دیگه کامل یاد گرفت ،راستی هنوزم تایم طولانی نمیره دستشویی مدلشه کلا 😑
منم با پسرم این مشکلو داشتم. سن پسرمم اندازه پسر شما بود، چندماه کمتر.چند وقت بود اگه نمیبستم قطره ای میشد، یه روز دیگه تصمیم گرفتم نبندم جیش نمیکررررردا تا شب که دیگه خیلی بهش فشار اومد بردمش دسشویی آبو باز کردم و تشویییییق و آفرین آفرین تا با ترس و لرز جیش کرد، دیگه بعد اون هم نبستم تا چند روز نجس کاری داشتم، از دستش درمیرفت اما بعدش دیگه قدرت اختیار پیدا کرد
سخته، ولی چون میگذرد غمی نیست، پس "آرووووم باش، آرووووم"
ای وای ۶ ماه؟؟؟؟خیلی طولانیه که.دق شدم منم به خدا.همه دور و بری هام تو ۳ روز از پوشک گرفتن بچه هاشون ...
اصلامهم نیس چقدطول میکشه من کل خونم نجس شد وسواس نجس پاکی هم دارم بچتو بخاطربقیه اذیت نکن. سه روزه مگه میشه؟ من شش ماه ببخشید توشاش وگوه غلت زدم تازه فرشاموشستم بازم بعضی وقتا جیش میکنه روفرشا پسرم ولی پی پی شو قشنگ میگه. بهش توصیح بده وقتیغذامیخوره تبدیل ب پی پی میشه. پسر من خودش ب پی پی هاش میگه پی پی های بدبو برین خونتون. بعد روش آب میریزیم. من انقد ترس داشتم خودم ک میترسیدم از پوشک بگیرم فکرمیکردم موفق نمیشم ولی شوهرم پوشک. نخرید گفت از پوشک بگیرش. مجبورشد م دیگه ولی خداخیرش بده مجبورم کرد
بنظرم دیر اقدام کردی بچه از دوسالگی همه چیو میدونه و زود یاد میگیره
نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥ 💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍