2777
2789
عنوان

تابیک باد معده رو چرا بستید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم داشتم میخوندم بابا صفحه اول @مانی2022     وقتی زدی ،واکنش بقیه چی بوددد؟؟؟ نگاه ...

نه به روش نیاوردن فقط اومده خونه شوهره گفت تو بودی ؟ ولش کن بخواب😂 خودشم بعد ارتکاب جرم کلی ظرف شده تو اشپزخونه مادرشوهره گفته بسهخسته شدی بیا بشین اومده با هرکی حرف زدهروشونو کردن اونور که از خنده منفجر نشن🤣🤣🤣

یکی گفت چه دنیای بدی! حتی شاخه های گل هم خار دارند. دیگری گفت چه دنیای خوبی! حتی شاخه های پرخار هم گل دارند... عظمت در نگاه است نه در چیزی که می نگریم💖
وای چرا 

خب تو اتاق خودش خواسته حرکت بزنه این رفته جاشو اشغال کرده آبروشم رفته دیگه😂

یکی گفت چه دنیای بدی! حتی شاخه های گل هم خار دارند. دیگری گفت چه دنیای خوبی! حتی شاخه های پرخار هم گل دارند... عظمت در نگاه است نه در چیزی که می نگریم💖

یک بارم رفتیم خونشون من نامزد بودم از خواب بیدار شد گفت عروسم بیاد کنار خودم بشینه دست و رو نشسته چشا بر قه منم از سر ناچاری رفتم یک دفعه بی حال شدم احساس کردم جلو چشام سیاهی رفت شوهرم متوجه شد اومد کنارمون گفت چی به زنم گفتی گفت هیچی دیدم شوهرم داد زد اههههههه چه بو گندی گفت اهان از این حالش بد شد دو کاسه سیر خام خوردم و خوابیده بودم حالا تصور کنید چی میشه انگار تو قلب فاضلاب نشسته بودم

یک بارم رفتیم خونشون من نامزد بودم از خواب بیدار شد گفت عروسم بیاد کنار خودم بشینه دست و رو نشسته چش ...

🤢🤢🤢

نه به روش نیاوردن فقط اومده خونه شوهره گفت تو بودی ؟ ولش کن بخواب😂 خودشم بعد ارتکاب جرم کلی ظرف شده ...

ای وای چه بد

بخدا ناراحت شدم

خودمو تو شرایطش قرار میدم سرگیجه میگیرم😧😨

من تو ماه ۹ بارداریم حالم دست خودم نبود واقعا اختیار نداشتم یه هفته ب زایمانم ،شوهرم قلقلکم داد این اتفاق افتاد😆فقط خودمو شوهرم بودیم

البت میدونست وضعیتم...

ولی خیلی خجالت کشیدم

وای بحال اسی

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍