2777
2789
عنوان

حاجت داری بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 45 پست

۳۰۰ تا برمیدارم ... نیتم اینه ماه بعد بریم خونه سازمانی برامون جور شه .. ان شالله حاجت روایی همه

تو رو خدا اگه چشت به امضام خورد یه صلوات برا سلامتی نی نی تو دلم بفرس🌼و یه صلوات برای تکمیل شدن خونم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همین ذکر؟؟

نه اولین باره اینو میخونم.... من ۶۹ تا صلوات ب حضرت زینب .. ۱۳۵ تا حضرت فاطمه ...۳۱۵ تا حضرت رقیه هدیه میفرستادم و با التماس از ته قلبم میخاستم .... بعد روزی ۱۰۰ ذکر لاحول ولا قوه الا بالله ....۱۰۰ تا استغفرلله ربی و اتوب الیه....ذکرای روزانه همون ک برای شنبه .یکشنه ..... هر کدوم ۱۰۰ تا روز خودش...بعد ۹۲ تاصلوات هدیه ب امام زمان روز جمعه.۱۰۱ تا امام رضا.... خیلی راحتن ‌‌.باور کن زیر ۳۰ دقیقه یه حاجتم براوردع شد.... یکیش بعدچن روز فک کن ۳ خرداد دادگاهی داشتم ۱ خرداد حاجت روا شدم و پامون دادگاه نرفتم و لغو کردیم ... خیلیی خیلیی حاجتما گرفتم ک باید بهشون بگم معجزه چون ب هیچ وجه نشدنی بودن . راستی هر روز شکر کن. الحمدلله رب العالمین روزی ۱۰۰ تا.. 

تو رو خدا اگه چشت به امضام خورد یه صلوات برا سلامتی نی نی تو دلم بفرس🌼و یه صلوات برای تکمیل شدن خونم❤
نه اولین باره اینو میخونم.... من ۶۹ تا صلوات ب حضرت زینب .. ۱۳۵ تا حضرت فاطمه ...۳۱۵ تا حضرت رقیه هد ...

ممنون که اینقدر کامل توضیح دادی 

ایشالا هرچی برات خیره پیش بیاد

شکرگزاری که هرروز میکنم 

ممنونم عزیزم 

از همین ذکر؟؟

راستی چلا زیارت عاشورا هم برداشتم... اکثر میرفتم حیاط میخوندم . اذان پخش میشد دعا میکردم خیلی عالی بود . همه ذکرامم تو حیاط میگفتم و نگای اسمون میکردم حس میکردم اونجوری خیلی نزدیک ترم😅😅

ممنون که اینقدر کامل توضیح دادی  ایشالا هرچی برات خیره پیش بیاد شکرگزاری که هرروز میکنم  ...

❤❤🤲🏼ان شالله توام حاجت روا شی 

راستی چلا زیارت عاشورا هم برداشتم... اکثر میرفتم حیاط میخوندم . اذان پخش میشد دعا میکردم خیلی عالی ب ...

حتما همینجور بوده

نمیدونم چرا نمیتونم زیارت عاشورا بخونم 

یه مدته بخاطر لعن هاش حس بدی میگیرم

بعد همه اینارو باهم میگی؟یه بار؟

نه بعضی وقتا ک دوس داشتم تو یه روز میگفتم ... یا فاصله مینداختم .. ولی من ۳۱۵ تا صلوات هدیه ب حضرت رقیه یه بار فرستادم نیم ساعت بعد ب خاستم رسیدم ... یه بارم همین تعداد هدیه ب حضرت رقیه بازم همون روز به خاستم رسیدم 🥺❤❤ مثلا هر روز ب نیتت همون قدر صلوات هدیه بفرستی خیلی خوبه... سختم نیس واقعا. ی بار خانواده همسرم کم کم داشتن یواشکی ب شوهرم میگفتن ک زنت نازا هست ... هنوز یه سال نشده بود هاا از ازدواجم .. بعد ب غیر این یه تهمت دیگم زده بودن  اینقد دلم شکست ک چی بگم . بعد نشستم با همون دلشکستی ک گاهی وسطش گریه هم میکردم صلوات میدادم بیشترم بخاطر اینکه اروم بشم ب حضرت فاطمه هدیه کردم . بعد خوابم برد شب بود... خواب دیدم دسته در اومده تو کوچه مامانم منم اونجا هستم گفتم مگه محرمی هستش؟؟گفتن اره نمیشنوی صدای دسته رو ... بعد رفتم کوچه بالایی دیدم اره واقعا دسته در اومده رفتم قاطی بقیه شدم سینه میزدم . بعد یه دختر اومد سمتم یه پارچه سبز نازک انداخت رو سرم ار همونا ک تو تعذیه ها میندازن سر حضرت رقبه اینا... بعد گفت این سرت بمونه از اون زیر تار میدیدم بیرون رو .. بعد همین دختر گفت اسمت ایداست گفتم اره گفت یه خانمی اون گوشه دیوار وایستاده گفت تو رو صدا بزنم بری پیشش رفتم یه خانم بود ک نمیتونستم چهرشو ببینم از زیر اون پارچه یه اقا هم پیشش بود یه کوزه اب دستش بود با یه کاسه ... بعد زنه قدش بلند بود گفت تو حضرت فاطمه رو داشتی صدا میزدی؟ گفتم اره بعد اون اقا برام اب ریخت تو کاسع گفت حضرت فاطمه رو بلند صداا بزن . منم خوردم یلند صدا زدم یهو  بقیه اب رو ریخت رو صورتم... از خواب بلند شدم قلبم داشت از سینم میزد بیرون بخدا خیسی پارچه ک اب ریخت روم رو حس میکردم رو صورتم ... تا ۵ دقیقه فقط تنم لرزید خخخ ... اخه همون شب یه بی بی چک گرفته بودم گفتم یه تست بدم ...بعدصب حالا با اون وضع رفتم سرویس بهداشتی و بی بی چک رو دادم با تمام نا باوریییی دو تا خط پر رنگ افتادههه بودددد وای خدا عجب روزی بود حتی یادش میوفتم گریم میاد.. اینقد خوشحال شدم فقط بخاطر تهمت زدن اونا هاا .ولی بعد دوماه اینقد بهم درد میداد مادرشوهرم استرس میکشیدم سقط شد.. ولی باز شکر ک دیگه زبونشون بسته شد ک بهم میگفت نازا و فلان حرفااا

حتما همینجور بوده نمیدونم چرا نمیتونم زیارت عاشورا بخونم  یه مدته بخاطر لعن هاش حس بدی میگیرم

نه خوبه . تو ۴۰ روز بخون یا اگه دیدی چبه برداشتن توام شرکت کن ... یه کلیپ تو گوگل هست با اون بخون صداش خیلی قشنگه