2777
2789
عنوان

ازدواج یه دختر22ساله با...

517 بازدید | 30 پست

با مرد30 ساله که قبلا یه بار ازدواج کرده و خانومش مرده....

بنظرتون خوبه؟؟؟؟نمیتونم فاز دختره رو نمیفهمم فامیلمونه رفتن تو زندگیه یه عشقه مرده سخته بنظرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خب حق باشماست

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم
وا چ ربطی داره خو چون طرف زنش مرده دیگ حق نداره زن بگیره؟!😐

داره ولی بنظرم هم سطحش

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم

اگر برعکس بود همه میگفتین خب دختره شوهرش مرده جنایت که نکرده حق زندگی داره و‌...

اما الان همه میگن نه

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...