2777
2789
عنوان

ازدواج یه دختر22ساله با...

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ربطی نداره به نظرم 

لطفا اگه تو تاپیک من اومدین این موارد رو رعایت کنید!⚠️....خارج از موضوع تاپیک حرف نزنید مثلا اگه سوالی پرسیدم فقط جواب سوالم رو بدید و راهنمایی کنید ولاغیر!....... اگه بحث جدیه و دارای علامت 😭😔هستش خنده و شوخی ممنوع چون واقعا تو اون موقعیت حوصله شوخی کردن ندارم!..... تو تاپیک من سوال های سطحی نپرسید مثلا بگید شپش یا کک چجور حشره ایه ژلیش کردن ناخن چجوریه عوارض کاشت ناخن چی هست و...چون جواب همه اینا تو نت هستش و به راحتی با سرچ به دست میاد.اگه تو تاپیک کسی سوال سطحی بپرسه به جز اون کاربرایی که باهاشون دوستم جواب نمیدم متسفانه!
سلام دوست عزیز میدونید من چجوری باید تاپیک ها و کاربریمو کلا حذف کنم نی نی یار رو تگ کردم اما حذفم ن ...

@نی_نی_یار_پنج کاربریشو ببند

لطفا اگه تو تاپیک من اومدین این موارد رو رعایت کنید!⚠️....خارج از موضوع تاپیک حرف نزنید مثلا اگه سوالی پرسیدم فقط جواب سوالم رو بدید و راهنمایی کنید ولاغیر!....... اگه بحث جدیه و دارای علامت 😭😔هستش خنده و شوخی ممنوع چون واقعا تو اون موقعیت حوصله شوخی کردن ندارم!..... تو تاپیک من سوال های سطحی نپرسید مثلا بگید شپش یا کک چجور حشره ایه ژلیش کردن ناخن چجوریه عوارض کاشت ناخن چی هست و...چون جواب همه اینا تو نت هستش و به راحتی با سرچ به دست میاد.اگه تو تاپیک کسی سوال سطحی بپرسه به جز اون کاربرایی که باهاشون دوستم جواب نمیدم متسفانه!
سلام دوست عزیز میدونید من چجوری باید تاپیک ها و کاربریمو کلا حذف کنم نی نی یار رو تگ کردم اما حذفم ن ...

تاپیکا حذف نمیشن ولی کاربری رو نینی یار حذف میکنه 

@نی_نی_یار_پنج  

لطفا ایشونو حذف کاربری کنید 

@نی_نی_یار_41‍ 

اگه پسره همسر سابقش طلاق گرفته بود به نظرم مشکل داشت وباید میفهمید علت طلاق چی بوده ولی حالاکه اون خانم فوت کردن اگه شرایط دیگه خواستگار غز نظر شغل ودرامد وخونه وماشین نسبتا خوبه مسله ای نیست اختلاف سنیشون هم زیاد نیست

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔

@نی_نی_یار_پنج   بیا کاربری اینو ببند دیگه