منتظرتوراهی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 257 عنوان کمک لطفا 86 بازدید | 5 پست کسی تو هفته دو و سه بارداری سی تی اسکن ریه شده و بچش سالم بوده باشه؟ 1401/07/25 | 15:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرشوکا عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 9245 عزیزم دوستم تو ماه اول نمیدونستم باردارهرفته بود اسکن هسته ایالانم دخترش دوسالشهماشالله خوشگل و سالمه من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
منتظرتوراهی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 257 عزیزم دوستم تو ماه اول نمیدونستم بارداره رفته بود اسکن هسته ای الانم دخترش دوسالشه ماشالله خوشگل ... خیر ببینی عزیزم استرسمو کم کردی
پرشوکا عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 9245 خیر ببینی عزیزم استرسمو کم کردی عزیزم اصلا نگران نباشچون تو هقته های اول جنینی نیستحداقل باید ۵ هفته بشه قلب تشکیل بشهو الان کلی پیشرفت کردهانواع سونو و آزمایشبرای اطمینان خاطرآزمایش سلفری انجام بدید تو هفته۱۲نگران نباش هیچ انفاقی نمیفتهو نی نی تو سالم در آغوش میگیری من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
منتظرتوراهی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 257 عزیزم اصلا نگران نباش چون تو هقته های اول جنینی نیست حداقل باید ۵ هفته بشه قلب تشکیل بشه و الان ک ... ممنونم عزیزم خیلی مهربونی🥺انشاالله همینجوری بشه که میگه فداتشم
پرشوکا عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 9245 ممنونم عزیزم خیلی مهربونی🥺انشاالله همینجوری بشه که میگه فداتشم آمین من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه