2777
2789

هبه هس که تا وقتی موجود هست میتونه دجوع کنه مگه این که بفروشی یا تعویض کنی البته، بعضیا معتقدن هبه مشروط هس در هر حال غیر قابل رجوعه یه رای دادگاه هم تو همین زمینه همینو گفته ولی تو کتب آموزشی میخوندیم قابل رجوعه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هبه هس که تا وقتی موجود هست میتونه دجوع کنه مگه این که بفروشی یا تعویض کنی البته، بعضیا معتقدن هبه م ...

یعنی باید پسش بدم به شوهرم؟؟؟

اثر ظلم محال است به ظالم نرسد....
اونا رو بعنوان هدیه بشما داده  و خیلی راحت میتونی بگی که فروختم  نباید پس بدی

دیگه نمیتونی کاری کنه؟؟؟ مثلا به قاضی باید فاکتور فروختن نشون بدم؟؟ یا حرف خودمو قبول داره؟

یعنی باید پسش بدم به شوهرم؟؟؟

نه چرا پس بدی گفتم که اگه بخوام مطابق اون رای و رویه جواب بدم غیرقابل رجوعه اگه مطابق نظر دکترین میگه اگه بفروشی و تعویض کنی نمیتونه ازت پس بگیره

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

در قالب هدیه فکر نکنم بخواد پس بدی  و اینکه این ادعا رو کن که کادو وهدیه بوده وقبل طلاقت فاکتور ...

فاکتورها پیش شوهرمه  و به اسم خودشه

جدی میگم حتما همین کار رو کن، وگرنه فاکتور هم به نامش هست، تهمت میزنه میگه واسه ننم خریدم از تو وسا ...

اون طلافروشی که پیشش خریدم یه کاغذ نوشت واسم که بله اینا پیش من واسه عروس خریدن و امضا و مهر کرد واسم  .

دیگه نمیتونی کاری کنه؟؟؟ مثلا به قاضی باید فاکتور فروختن نشون بدم؟؟ یا حرف خودمو قبول داره؟

وکیل نداری ؟

بستگی به نظر قاضی داره و دفاع شما 

اگه به اون مرحله رسید حتما به فاکتورهایی که آورده نگاه کن ،چون میتونه فاکتور جعلی باشه 

و بگو چون نفقه نمیداد فروختم خرج کردم 

از نظر شرعی میتونه پس بگیره ولی خب باید ببینی عرف شهرتون چیه

عزیزم عرف شهرمون تو سند ازدواج مبنوسین مثلا باید ۸۰ میلیون بخزی من ۱۰۰ میلیون خریدم یعنی خودشون گفتن انقد میخریدم . الان میگم نکنه ادعای اون ۲۰ میلیونو بکنن