2777
2789
عنوان

طلاق و طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 29 پست
وکیل نداری ؟ بستگی به نظر قاضی داره و دفاع شما  اگه به اون مرحله رسید حتما به فاکتورهایی که آ ...

نه متاسفانه پولشو ندارم . همین حرف شمام منطقیه بگم نفقه نداد

اثر ظلم محال است به ظالم نرسد....

یاد طلاق خودم افتادم 

وکیل هم داشتم درِ پیت بود 

یه عالمه فاکتور برد داد به قاضی که اینا رو براش خریدم بعنوان مهریه 

قاضی اصلا نزاشت من حرف بزنم ،وکیلم هم لال شد

کادوی عقد رو بعنوان مهریه برام محاسبه کردن

همیشه نفرین میکنم اون قاضی رو که این نامردی و بیشترش سر خودش و خانوادش بیاد تا یادش بیاد حق منو ناحق کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه وکیل با تجربه پیدا کن و مشورت بگیر ازش  وکیل مُسن  ولی بصورت اقساطی وکیل بگیر ،تنهایی ...

اره بخدا این مدت واقعا بهم سخت گذشت استرداد جهاز کردم انگشتر نشونمو نوشتم شوهر عوضیم اومد گفت مال منه بهش نمیدم ، گفتم اشکال نداره مال خودش یه انگشتر ۳ میلیونی

یاد طلاق خودم افتادم  وکیل هم داشتم درِ پیت بود  یه عالمه فاکتور برد داد به قاضی که اینا ...

عزیزم شما طلاقت خیلی طول کشید؟ چطور راضیش کردی به طلاق

اره بخدا این مدت واقعا بهم سخت گذشت استرداد جهاز کردم انگشتر نشونمو نوشتم شوهر عوضیم اومد گفت مال من ...

انگشترو نده بهش 

بگو فروختم ، زن در حال طلاق لباس و خوراک لازم نداره مگه 

شاید نفقه بهت تعلق بگیره 

و خیلی موارد دیگه که شما بلد نیستی 

هر کسی چیزی میگه به آدم و آواره میشه 

حداقل مشورت بگیر 

انگشترو نده بهش  بگو فروختم ، زن در حال طلاق لباس و خوراک لازم نداره مگه  شاید نفقه بهت ...

آخه من انگشترو نیاوردم پیش خودم . اونجا جا گذاشتم 

عزیزم شما طلاقت خیلی طول کشید؟ چطور راضیش کردی به طلاق

سالها طول کشید 

طلاق من از دیوان عدالت اداری اومد 

انقدر مصیبت سرم اومد که 

اگه مال و دارایی و حقوق داره ، ازش مهریه بگیر 

حرف مهریه و نفقه بیاد وسط ،طرف راضی میشه به طلاق 

سالها طول کشید  طلاق من از دیوان عدالت اداری اومد  انقدر مصیبت سرم اومد که  اگه ما ...

من مهریه م ۵ سکه بود زود واریز کرد چون حساباشوو بستم توقیف حقوقشو کردم دیگه راهی ندارم

اون طلافروشی که پیشش خریدم یه کاغذ نوشت واسم که بله اینا پیش من واسه عروس خریدن و امضا و مهر کرد واس ...

شما چکار داری مدعی وجودش بشی؟

من تجربه این موارد رو دارم.

اقا رفته خریده، فاکتور به نامش هست. شما طلاهات رو بزار جای امن، دردسر نساز واسه خودت

شما چکار داری مدعی وجودش بشی؟ من تجربه این موارد رو دارم. اقا رفته خریده، فاکتور به نامش هست. شما ...

نه عزیزم جای امنه . فقط چون شوهرم خیلی عوضیه واسه این پرسیدم

عزیزم عرف شهرمون تو سند ازدواج مبنوسین مثلا باید ۸۰ میلیون بخزی من ۱۰۰ میلیون خریدم یعنی خودشون گفتن ...

بین اگر تو عقدنامه نوشته شده باشه طلاها مال خودته از نظر قانونی هیچ کاری نمیتونه بکنه 

اما اگر از این دفترهای الکی که شب بله برون میارن خودشون تزیین میکنن و دفتر خریده است منظورت باشه پشتوانه قانونی نداره 

البته من نمیدونم قانون در مور طلای زن چی میگه ولی اگر تو عقدنانه ات نوشته نگران نباش حتی فاکتورم به نامش باشه نمیتونه پس بگیره