2777
2789
عنوان

شما بودید جدا میشدید؟

204 بازدید | 20 پست

سلام دخترا

انقد غصه دارم که نمیدونم چی کار کنم☹️با شوهرم اختلاف نظر و بحث داشتیم همیشه ولی این سری دخترم که نه سالشه یهو شروع کرد گریه که من نمیرم مدرسه خسته میشم خلاصه بعد یه ساعت کلنجار رفتن من دیگه کلافه شدم و سرش داد شوهرمم خیلی روش حساسه شبش گفت نه مادر خوبی هستی نه همسر..نمیتونی اطاعت و محبت داشته باشی برو و جدا شیم..حس میکنم دیگه دوستم نداره چون یه زنه خیلییی حرف گوش کن میخواد که منم زیاد اینجوری نیستم

ولی تصور اینکه برگردم خونه مامان بابام دیوونه م میکنه..اصلا نمیتونم...بمونم هم با این حرفش خیلیی دلم شکسته..شما بودید چی کار میکردید؟ مدام اطاعت میکردید و محبت؟ یا ول میکردید همه چیو😓

که جهان رنج بزرگیست...نگارا تو بخند

همون روش خودمو ادامه مبدادم زیر پوستی ی کم بهتر میشدم ک پررو نشه

اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب طرفم داره ببینم اون چجوریع

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽

محبت کردن که بد نیست اطاعت هم اگه از حقت محروم نمیشی یا حرفش زور نیست یکم کوتاه بیا زندگی مشترک یکم از خود کذشتگی میخواد البته از طرف هر دو نفر 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
ول کن چرا خودتو درگیر می‌کنی و آزار میدی  بگذار شوهرت با دخترت کلنجار بره و حرصشو بخوره اونوقت ...

دقیقا خیلی خودمو تیکه پاره میکنم براشون...دیرش نشه همه چی داشته‌ باشه

رفتارمو درست میکردم با مطالعه ، مشاوره رفتن و ... تا مادر و همسر خوبی باشم طلاق گرفتن به حرف راحته

طلاق خیلی برام سخته...ولی اینکه کسی هم مدام بگه چی کار بکن و نکن هم سخته..امیدوارم با مطالعه درست بشه

دقیقا خیلی خودمو تیکه پاره میکنم براشون...دیرش نشه همه چی داشته‌ باشه

ن بابا کارتو انجام بده ولی حرص نخور آخرشم این بچه ها باباهارو بیشتر میخان چون حرصو مادره میخوره غر و دعوا رو مادره می‌کنه باباهه تازه میاد میگه مادر خوبی نیستی و بچم اصن نمیخام بره مدرسه ...ولشون کن عادی باش آخرش همه بچه ها بزرگ میشن دانشگاهم میرن 

دخترتو برای مدرسه نرفتن دعوا نکن بگرد مشکلو پیدا کن و حل کن شاید یه چیزی باعث شده که دل زده بشه از ...

رفتیم مشاوره و گفت از صدای شلوغیا ترسیده

ولی شوهرم  خیلی بیشتر از من دوسش داره جوری با محبت باهاش حرف میزنه که تاحالا با من اینجوری حرف نزده