2777
2789
عنوان

دیشب بدون این ک من بفهمم رفتم واسع برادر شوهرم دختر پسندیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 47 پست
من کلا  با کل خانوادش مشکل دارم چند روز دعوایی ام با شوهرم بردار شوهرم خواهر شوهرام  چون ش ...

میفهمم چی میگی😔یه کاری کن وگرنه تا آخر عمر رنج میکشی، با چند نفر مشورت کن، الان که جوونی یه کاری کن، سعی کن از پسشون بر بیای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه به دوران رسیده های ندید بدید.....بزرگی وقشنگی خونه خوشبختی میاره مگه...طرفت باید آدم حسابی باشه‌.طفلک اون دختری  که معیار انتخابش خونشون بوده.

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
تو بیچاره میشی، اینو مطمئنم

من هز چی شانس آوردم  الان مشکل من این نیست ک خنواده دختره خوبن اینا مشکل من مامانم ک سر پیری به بابام خیانت کرده رفته  این رو اعصابم ه انگار قرار همش طعنه بشنوم 

تازه به دوران رسیده های ندید بدید.....بزرگی وقشنگی خونه خوشبختی میاره مگه...طرفت باید آدم حسابی باشه ...

بابا  گوش میدی چی میگم میگم من تعریف دختره رو کردم خیلی ام از خونه تعریف کردم آبروی خودم رفت وگرنه   اونا بالاتر از  خانواده شوهرم نیست 

خیلی بد تعریف کردی

اینطور فهمیدم که همسرت بردت خونه کسی نمیشناختی که دختر خونواده رو نشون برادرشوهرت کردن و تو از همه جا بیخبر بودی و کلی تعریف کردی؟

اگه درست فهمیدم باید بگم با همسر و خونواده به شدت بیشعوری طرف هستیی

من هز چی شانس آوردم  الان مشکل من این نیست ک خنواده دختره خوبن اینا مشکل من مامانم ک سر پ ...

اسی جون گناه مادرتون پای شما نیست و به بقیه بگو گ..ه خوریش به شما نیومده، این جمله بی ادبانه ست میدونم ولی نباید اجازه بدی طعنه بشنوی بزن تو دهنشون، یه بارم گفتم رفتار با سیاست رو یاد بگیر، خیلی مسائل به رفتار خودتون بستگی داره

خیلی بد تعریف کردی اینطور فهمیدم که همسرت بردت خونه کسی نمیشناختی که دختر خونواده رو نشون برادرشوهر ...

گل گفتی ولی نشون نیست هنوز میخان برن خاستگاری  ولی اگ دختر رو بدن دختر شون بد بخت میکنن دستی دستی میندازن جهنم 

گل گفتی ولی نشون نیست هنوز میخان برن خاستگاری  ولی اگ دختر رو بدن دختر شون بد بخت میکنن دستی دس ...

نشون منظورم اینه در نظر گرفتن براش

وای چقد بیشعورن یعنی چی که تو بیخبر بودی اینا مثلا میخاستن تو بری فردا هم بگن خودت چقد تعریفشونو کردی و کف کرده بودی

سرم درد گرفت من چیزی نگم بهتره